![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #81 | ||
| Right click pe jocul dorit, select BACKUP GAME | |||
|
| | #82 | ||
| Multumesc. A mers. Cand vreau sa reinstalez jocul, pur si simplu instalez jocul de pe CD (backup) care include si STEAM ?
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| | #83 | ||
primit cdkey-ul in 2 s
__________________ blank space | |||
|
| | #84 | ||
| Pentru toate problemele verificati aici : http://support.steampowered.com/ | |||
|
| | #85 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Intrebare Nu ati putea vinde si liceentze de counter strike source la fel ca si cele pt counter strike 1.6 adica prin sms??? doar diferentza de pretz sau ceva?? | ||
|
| | #86 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Am si eu o intrebare! imi cer scuze daca a mai fost pusa anterior; dar as vrea sa stiu pana cand este valabila oferta cumpararii licentelor Steam prin SMS in reteaua Orange? sau nu are termen? P.S: ma refer evident la licenta pentru CS 1.6. | ||
|
| | #87 | ||
| Deocamdata nu ne-am gandit sa oprim acest serviciu. Considera ca oferta este pe perioada nelimitata.
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #88 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | am o problema...am dat sms...mi-a venit key'ul...am inregistrat steam...am downlodat cs 1.6(doar 1.6 nu si restu..doar de el am nevoie)...mere sa intru in joc...deci toate bune pana aici! Problema: cand dau sa ma conectez pe orice server nu mere...ramane blogat la establish network connection..?...dc?...ce sa fac...sper sa nu fie de la steam P.S.. poate imi da cineva care stie care e problema un id de mes..sa arat si niste print screen'uri | ||
|
| | #89 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Am si eu o intrebare..de la 1 ianuarie va fi activata SIGUR aceasta optiune si in reteaua Vodafone? | ||
|
| | #90 | ||
| Quote:
Va vom anunta cand acest serviciu va fi disponibil si in reteaua Vodafone.
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #91 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | chiar nimeni nu'mi raspunde...am dat bani pe steam..si nu reusesc sa joc..vreau un id mess..ceva..!..sa vb | ||
|
| | #92 | ||
| da-i un pm lui silviu. aici eu nu te pot ajuta ![]()
|
| | #93 | ||
| Lexus , incearca sa opresti windows firewall, sau orice firewall ai instalat. | |||
|
| | #94 | ||
| Un raspuns la intrebarea de mai sus va rog! Da sau Nu
__________________ blank space | |||
|
| | #95 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Am cumparat si eu o licenta in data de 28.11.2006 am instalat si a mers totul ok pana azi dimineata cand nu mai recunoste contu, cd-key si nici adresa de mail. Ce e de facut? | ||
|
| | #96 | ||
| nu inca te vom anunta. ![]()
|
| | #97 | ||
| E o problema cu serverele de Steam, se va rezolva azi. | |||
|
| | #98 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | salut am cumparat si eu steam de la voi am trimis sms am primit cd-key iar acuma nu mi se mai conecteaza steamul deloc imi zice asa | ||
|
| | #99 | ||
| salutare silviu am si yo o intrabare : Am o sala d net si vreau licenta pt toate calcurile in cazul in kre voi avea un control ceva cu ce dovedesc eu ca am steam licentiat? ms anticipat si astept raspuns ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|