![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #982 (permalink) | ||
|
Pff, you'll laugh, dar azi merge... de ce face asa ceva? Sa ma mai astept sa nu mearga? A, si atunci cand am incercat sa intru aveam si sXe injected deschis, este un program anti-cheat necesar sa joci pe unele servere. Multumesc oricum, se pare ca sunt multumit din nou | |||
|
| | #988 (permalink) | ||
|
Ai aici toate jocurile care pot fi cumparate prin sms. http://computergames.ro/sms | |||
|
| | #991 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Steam problem
Scz de dublu post dar am o problema la STEAM...mai exact la cs 1.6.....deci jok iar dupa 2-3 runde se blocheaza cs-ul si ma scoate afara fara nicio error.....ce faaaac???am avut problema si cu cs normal..leam reinstalat...am incercat alte versiuni...am reinstalat windowsu....ce ar trebui sa fac????am crezut k pe STEAM no sa mai am probleme....
| ||
|
| | #993 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Foarte Important
Am comandat dupa acelasi telefon 2 licente pentru steam. La un interval de 2 zile am vrut sa mai iau una si nu am putut.Am vazut apoi ca nu poti cumpara decat 2 si dupa o luna mai poti cumpara iarasi.Si primesc mesaj cu informatiile acestea si ma taxeaza cu 10 euro.De ce ? Puteati foarte bine sa nu mai trimiteti.Eu unu nu am bani sa dau asa degeaba | ||
|
| | #994 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | .....
Dupa 6 reinstalari de windows , 3 versiuni de cs nu cred k e problema hardware...vreau sa mentionez k a mers cs...dar akm nu mai merge.....tot citesc pe siteuri ceva cu internet explorer...sa scot ie7 si sa bag 6...problema e k nush d unde se dzinstall internet explorer....cik de aici ar fi problema....inca ceva...am luat un steam client de 300 mb...are ceva???sau tre neaaparat ala de la ei dp site?
| ||
|
| | #996 (permalink) | ||
|
am luat licenta acum 2-3 luni. am jukt si mergea perfect. apoi am facut pauza pana acum si acum knd vreau sa intru inceark sa fak update la steam si apoi zice k "eroare nici un server nu e online" si apoi se inchide ksuta aceea. ce ar trebui sa fac dak nici update nu face. am incerkt sa fac restore la un backup si zice acelasi lucru. am instalat iar steam si tot acelasi lucru. ce sa fac? licenta am luat-o de aici
__________________ Spin the world like a turntable, or she'll spin you! | |||
|
| | #998 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | ....
Deci: 1.Am sa iau STEAM-ul de acolo...cred k ar fi cel mai in regula 2.Am sa dezinstalez firefox 5.0 k poate asta e ''buba'' Am o intrebare.....s-a ieftinit STEAM-ul la voi???....adik am luat ieri pe la 6-7 STEAM de la voi iar tata cand s-a uitat azi pe telefon zicea k a consumat decat 5 euro o.O....are abonament de la firma... | ||
|
| | #999 (permalink) | ||
|
nu cred ca ar avea nicio problema cu firefox ie sau ceva de genul..de la firefox nu are ce sa fie...deoarece la ceilalti le`a mers....iar daca nu ai luat STEAM de pe site-ul lor original scris de silviu pe prima pagina...atunci cred ca aia e...iar ie imi da si mie erori de rupe X( pacat ca nu`l pot dezinstala Last edited by Marius.; 20-01-2008 at 09:57.. Reason: am gresit :D | |||
|
| | #1000 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | .......
Steamul are probleme cu IE7....asta e a 2-a problema de da la toti crash....iar eu net explorer 6 si mozilla ultima versiune aia 5.0 si cred k de la aia e....am si net explorer 6....am scos steamu de la ei tot...akm dezinstalez mozilla sa vad rezultatu....nu mai pot sunt terminat....am o intrabare De ex dak eu dezinstalez windowsu-l si i-au din nou steam client...il instalez...imi bag contul ....cum fac sa-mi apara jocurile????sa nu le mai downloadez din nou???click dreapta pe jok si dau backup game??? Nu e o problema downdu k am scos cs-u si condition zero in 6 minute.... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |