![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1003 (permalink) | ||
|
am luat si eu de la inceputul lunii ianuarie doua cd keyuri pt steam. nu am avut probleme (cel putin nu pana acum :P ), tranzactia s-a desfasurat foarte rpd. sunt multumit ! bv celor de la CG pt aceasta initiativa !
__________________ My rims never spin to the contrary You'll find they're quite stationary | |||
|
| | #1004 (permalink) | ||
| normal ca merge
avand in vedere ca am avandut peste 20.000 de licente, suntem mai mult decat siguri ca serviciile functioneaza ireprosabil. happy frag !
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #1005 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Salut ! am comandat de mai bine de 2 saptamani licenta steam , nu am primit. am sunat la nr de tel ce l aveti afisat , am lasat acolo un mesaj. de la mesajul ala au trecut cam 3 4 zile si tot nu am primit. ce e de facut? banii mi i a luat. Ce trebe sa fac? nr de tel de pe care s a facut comanda este 0727009172 . va rog sper sa se rez cat mai curang probleme , am mare nevoie de steam . ast raspuns
| ||
|
| | #1007 (permalink) | ||
|
AI FACUT O COMANDA PE 6 IAN SI AI PRIMIT CODUL PE SMS. AVEM CONFIRMAREA DE LIVRARE. In afara de aceasta comanda ai mai facut vreuna ? Quote:
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #1012 (permalink) | ||
|
apesi pe print screen..iar dupa aceea te duci in paint, apesi pe edit, dai paste si apare acolo.. o salvezi pe desktop sau unde vrei...apoi o uploadezi pe www.imageshack.us si o pui aici Last edited by Marius.; 24-01-2008 at 21:31.. Reason: deaia | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |