![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1023 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Brasov |
uuuh, sorry to say this.... am luat steam de aici in data de 10.01.2008.... E adevarat, licenta a venit in mai putin de 1min...Faza este ca abia azi am incercat sa intru pe un server cu steam si imi pare rau sa zic, dar imi spune ca acest cont este banat pe serverele cu vac... DE CE!!!!! sincer nu as prea imi convine sa dau 10E+tva si sa nu pot sa joc pe un server cu steam... cum rezolvam problema?
| ||
|
| | #1025 (permalink) | ||
|
WoOkie ce programe ai folosit in momentul in care ai intrat pe serverele de steam? Da-mi si mie te rog pe pm numarul de telefon de pe care ai dat sms pt steam.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1026 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Brasov |
Pff, you'll laugh, dar azi merge... de ce face asa ceva? Sa ma mai astept sa nu mearga? A, si atunci cand am incercat sa intru aveam si sXe injected deschis, este un program anti-cheat necesar sa joci pe unele servere. Multumesc oricum, se pare ca sunt multumit din nou | ||
|
| | #1029 (permalink) | ||
|
Probleme de la Steam nu sunt.Daca ai internet de la FiberLink vezi ca intai trebuie sa te loghezi pentru a putea avea acces la internet.
|
| | #1032 (permalink) | ||
|
Ai aici toate jocurile care pot fi cumparate prin sms. http://computergames.ro/sms
|
| | #1035 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Steam problem
Scz de dublu post dar am o problema la STEAM...mai exact la cs 1.6.....deci jok iar dupa 2-3 runde se blocheaza cs-ul si ma scoate afara fara nicio error.....ce faaaac???am avut problema si cu cs normal..leam reinstalat...am incercat alte versiuni...am reinstalat windowsu....ce ar trebui sa fac????am crezut k pe STEAM no sa mai am probleme....
| ||
|
| | #1036 (permalink) | ||
|
Problema probabil este una de hardware daca spui ca ai patit asa ceva si pana sa iti cumperi Steam.
|
| | #1037 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Foarte Important
Am comandat dupa acelasi telefon 2 licente pentru steam. La un interval de 2 zile am vrut sa mai iau una si nu am putut.Am vazut apoi ca nu poti cumpara decat 2 si dupa o luna mai poti cumpara iarasi.Si primesc mesaj cu informatiile acestea si ma taxeaza cu 10 euro.De ce ? Puteati foarte bine sa nu mai trimiteti.Eu unu nu am bani sa dau asa degeaba | ||
|
| | #1038 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | .....
Dupa 6 reinstalari de windows , 3 versiuni de cs nu cred k e problema hardware...vreau sa mentionez k a mers cs...dar akm nu mai merge.....tot citesc pe siteuri ceva cu internet explorer...sa scot ie7 si sa bag 6...problema e k nush d unde se dzinstall internet explorer....cik de aici ar fi problema....inca ceva...am luat un steam client de 300 mb...are ceva???sau tre neaaparat ala de la ei dp site?
| ||
|
| | #1040 (permalink) | ||
|
am luat licenta acum 2-3 luni. am jukt si mergea perfect. apoi am facut pauza pana acum si acum knd vreau sa intru inceark sa fak update la steam si apoi zice k "eroare nici un server nu e online" si apoi se inchide ksuta aceea. ce ar trebui sa fac dak nici update nu face. am incerkt sa fac restore la un backup si zice acelasi lucru. am instalat iar steam si tot acelasi lucru. ce sa fac? licenta am luat-o de aici
__________________ Spin the world like a turntable, or she'll spin you! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|