![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1044 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
O mica intrebare. Se mai merita sa achizitionez un steam de la voi? Pentru care voi nu dati nimic la mana? Zic asta pentru ca am mai luat unu in trecut si m-am bucurat de el doar 2 luni, dupa care mi-a fost blocat, de ce? Nici pana azi nu am primit un raspuns "credibil" de la Silviu, mi-a spus tot felu de minciuni care nici nu se pune problema si cred ca nici la acest reply nu imi v-a raspunde. Cu stima, Razvan. | ||
|
| | #1046 (permalink) | ||
"Silviu mai imi raspunzi si mie? Sau trebuie sa ma impac cu ideea ca am luat un cont de steam de 14$ sa imi mearga 2 luni dupa care sa mi-l blochezi asa degeaba? Te-am rugat sa mai verifici odata si sa imi spui exact de ce mi l-ai blocat sa nu raman prost. Mersi, Razvan." raspunsu tau : "Razvan, nu EU ti-am disablat contul. Contul ti-a fost disablat de Valve pentru ca ai incalcat Steam agreementul. Eu am trimis la verificat mai multe conturi, cum am un raspuns, o sa il postez aici." eu: "Ok, mersi mult, apreciez. Acum ramane sa astept." De atunci: 26-06-2007, 08:28 Pana azi: 04-02-2008, 11:43 Nu mi-ai mai raspuns, daca se poate un raspuns, sa stiu si eu exact ce s-a intamplat cu contul meu, as fi recunoscator. Razvan. | ||
|
| | #1048 (permalink) | ||
Astept de jumate de an sa-mi dai un raspuns si nimic, am explicat printr-un mail celor de la steam support, mi-au zis sa iau legatura cu "computergames" de unde am luat STEAM-ul, referitor cu "ceva la mana" 2 luni m-am "bucurat de steam" eu am dat sms am luat licenta, dupa 2 luni mi-a fost blocat contu, presupun ca mi se va dat si un raspuns concret, daca este nevoie iti zic numaru de pe care am luat steam-ul.
| ||
|
| | #1049 (permalink) | ||
| Quote:
Aşa că nu veniţi să ne întrebaţi pe noi de ce aţi luat ban, fiindcă nu noi ne jucăm pe conturile voastre şi nici nu ne ocupăm cu sistemul de banning. Ai aici scrise foarte clar motivele pentru care un cont de Steam poate fi dezactivat.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #1050 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
Scuzati de deranj am trimis si eu sms astazi 6 Februarie 2008 la ora 19:05 , mesajul a fost trimis cu succes , banii au fost luati dar nu am primit sms innapoi cu key pentru steam.Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu stima un client. Nr. de telefon 0747431367
| ||
|
| | #1057 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Am cumparat un steam de un an de zile
Buna, am cumparat un steam de 1 an de zile si m-am jucat, am tot jucat si am tot jucat pana in august, in august am plecat din tara, cand m-am intors acum de 2 saptamani steamul nu mai mergea, nu l-a atins nimeni...imi zice ca nu-i mai buna parola si nu stiu ce sa mai zic, Silviu te rog ajuta-ma... daca poti.Am dat 10 euro pe el, macar sa stiu ce sa intamplat, coduri NU am bagat niciodata si nici n-am incercat sa bag.Altceva ce poate fii.Va rog sa ma ajutati ![]() Multumesc Anticipat. | ||
|
| | #1060 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Tot rau :(
Mersi pentru key in primul rand, dar am incercat dupa tutorialul ala, prima data n-am bagat key`ul ca nu l-am stiut, dupa mi-ai dat key`ul, l-am bagat si imi da asta :There were the following errors. Please make the necessary changes and resubmit.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |