![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1041 (permalink) | ||
| gokuu - ia steam-ul de aici g.A.b.Y. - da-mi pm cu numarul de la care ai dat sms
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1042 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | ....
Deci: 1.Am sa iau STEAM-ul de acolo...cred k ar fi cel mai in regula 2.Am sa dezinstalez firefox 5.0 k poate asta e ''buba'' Am o intrebare.....s-a ieftinit STEAM-ul la voi???....adik am luat ieri pe la 6-7 STEAM de la voi iar tata cand s-a uitat azi pe telefon zicea k a consumat decat 5 euro o.O....are abonament de la firma... | ||
|
| | #1043 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
nu cred ca ar avea nicio problema cu firefox ie sau ceva de genul..de la firefox nu are ce sa fie...deoarece la ceilalti le`a mers....iar daca nu ai luat STEAM de pe site-ul lor original scris de silviu pe prima pagina...atunci cred ca aia e...iar ie imi da si mie erori de rupe X( pacat ca nu`l pot dezinstala Last edited by MaryuSsSsS; 20-01-2008 at 09:57. Reason: am gresit :D | ||
|
| | #1044 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | .......
Steamul are probleme cu IE7....asta e a 2-a problema de da la toti crash....iar eu net explorer 6 si mozilla ultima versiune aia 5.0 si cred k de la aia e....am si net explorer 6....am scos steamu de la ei tot...akm dezinstalez mozilla sa vad rezultatu....nu mai pot sunt terminat....am o intrabare De ex dak eu dezinstalez windowsu-l si i-au din nou steam client...il instalez...imi bag contul ....cum fac sa-mi apara jocurile????sa nu le mai downloadez din nou???click dreapta pe jok si dau backup game??? Nu e o problema downdu k am scos cs-u si condition zero in 6 minute.... | ||
|
| | #1046 (permalink) | ||
|
Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS
|
| | #1047 (permalink) | ||
|
am luat si eu de la inceputul lunii ianuarie doua cd keyuri pt steam. nu am avut probleme (cel putin nu pana acum :P ), tranzactia s-a desfasurat foarte rpd. sunt multumit ! bv celor de la CG pt aceasta initiativa !
__________________ My rims never spin to the contrary You'll find they're quite stationary | |||
|
| | #1048 (permalink) | ||
| normal ca merge
avand in vedere ca am avandut peste 20.000 de licente, suntem mai mult decat siguri ca serviciile functioneaza ireprosabil. happy frag !
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #1049 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Salut ! am comandat de mai bine de 2 saptamani licenta steam , nu am primit. am sunat la nr de tel ce l aveti afisat , am lasat acolo un mesaj. de la mesajul ala au trecut cam 3 4 zile si tot nu am primit. ce e de facut? banii mi i a luat. Ce trebe sa fac? nr de tel de pe care s a facut comanda este 0727009172 . va rog sper sa se rez cat mai curang probleme , am mare nevoie de steam . ast raspuns
| ||
|
| | #1050 (permalink) | ||
|
Te rog sa-mi dai pm cu data exacta cand ai dat sms.
|
| | #1051 (permalink) | ||
|
AI FACUT O COMANDA PE 6 IAN SI AI PRIMIT CODUL PE SMS. AVEM CONFIRMAREA DE LIVRARE. In afara de aceasta comanda ai mai facut vreuna ? Quote:
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #1054 (permalink) | ||
|
Da-mi pm cu un screenshot si mai multe detalii te rog.
|
| | #1056 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
apesi pe print screen..iar dupa aceea te duci in paint, apesi pe edit, dai paste si apare acolo.. o salvezi pe desktop sau unde vrei...apoi o uploadezi pe www.imageshack.us si o pui aici Last edited by MaryuSsSsS; 24-01-2008 at 21:31. Reason: deaia | ||
|
| | #1059 (permalink) | ||
|
Pentru moment nu se pot achizitiona licente de Counter-Strike din alte tari decat Romania.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|