![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1061 (permalink) | ||
|
Te rog sa-mi dai pm cu numarul tau de telefon.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1068 (permalink) | ||
|
Key-ul de CS 1.6 este doar pt acest joc - Counter Strike 1.6 & Condition Zero Pentru Half-Life 2, Half – Life 2 : Episodul 1 si Episodul 2 poti cumpara Orange BOX la numai 20 E !
|
| | #1070 (permalink) | ||
| daniello4000 - din cate stiam nu exista nici un Half Life care sa se joace pe net. Depre ce versiune vorbesti tu?
|
| | #1071 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | eroare la sms
am trimis azi [31.ian.2008 pe la ora 15:05] sms la 7654 cu text LICENTA de pe nr de tel 0744532307 si am primit "eroare la procesare netoia system 021-5291717" si mi-au luat si bani am sunat la ei a rasp un robot...am ales licenta cs 1.6...am trimis mesaj vocal...ce trebuie sa fac in continuare? mail: gaby18_1990@yahoo.com Y.M! gaby18_1990 pls ajutor | ||
|
| | #1072 (permalink) | ||
|
Numarul pe care l-ai dat tu nu apare in baza de date la noi. Sigur acesta este numarul corect?
|
| | #1075 (permalink) | ||
|
a mai comandat careva de curand ? mai merge sistemul de comandare prin sms ?
__________________ **********: Portalul orasului Iasi online - Cluburi, discoteci, baruri, cafenele, pizzerii, cinematografe, revista presei iesene, sport iesean, taxiuri in Iasi, reduceri in Iasi, forum si multe altele. | |||
|
| | #1076 (permalink) | ||
|
merge bine merci intra pe www.computergames.ro/sms
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|