![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1081 (permalink) | ||
|
am comandat aseara dupa 10-20 min dupa ce am postat a venit repede .. totul a fost ok
__________________ **********: Portalul orasului Iasi online - Cluburi, discoteci, baruri, cafenele, pizzerii, cinematografe, revista presei iesene, sport iesean, taxiuri in Iasi, reduceri in Iasi, forum si multe altele. | |||
|
| | #1082 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
de ce nu puteti face www.computergames.ro/sms si pe orange ? ca as vrea sa cumpar counter strike source alt site nu stiti ? | ||
|
| | #1083 (permalink) | ||
|
Corey poti cumpara Counter-Strike Source de pe ComputerGames Shop. Poti alege sa platesti cu cardul si vei primi key-ul in cateva minute de la confirmarea platii.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1087 (permalink) | ||
|
|
| | #1088 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
O mica intrebare. Se mai merita sa achizitionez un steam de la voi? Pentru care voi nu dati nimic la mana? Zic asta pentru ca am mai luat unu in trecut si m-am bucurat de el doar 2 luni, dupa care mi-a fost blocat, de ce? Nici pana azi nu am primit un raspuns "credibil" de la Silviu, mi-a spus tot felu de minciuni care nici nu se pune problema si cred ca nici la acest reply nu imi v-a raspunde. Cu stima, Razvan. | ||
|
| | #1090 (permalink) | ||
"Silviu mai imi raspunzi si mie? Sau trebuie sa ma impac cu ideea ca am luat un cont de steam de 14$ sa imi mearga 2 luni dupa care sa mi-l blochezi asa degeaba? Te-am rugat sa mai verifici odata si sa imi spui exact de ce mi l-ai blocat sa nu raman prost. Mersi, Razvan." raspunsu tau : "Razvan, nu EU ti-am disablat contul. Contul ti-a fost disablat de Valve pentru ca ai incalcat Steam agreementul. Eu am trimis la verificat mai multe conturi, cum am un raspuns, o sa il postez aici." eu: "Ok, mersi mult, apreciez. Acum ramane sa astept." De atunci: 26-06-2007, 08:28 Pana azi: 04-02-2008, 11:43 Nu mi-ai mai raspuns, daca se poate un raspuns, sa stiu si eu exact ce s-a intamplat cu contul meu, as fi recunoscator. Razvan. | ||
|
| | #1092 (permalink) | ||
Astept de jumate de an sa-mi dai un raspuns si nimic, am explicat printr-un mail celor de la steam support, mi-au zis sa iau legatura cu "computergames" de unde am luat STEAM-ul, referitor cu "ceva la mana" 2 luni m-am "bucurat de steam" eu am dat sms am luat licenta, dupa 2 luni mi-a fost blocat contu, presupun ca mi se va dat si un raspuns concret, daca este nevoie iti zic numaru de pe care am luat steam-ul.
| ||
|
| | #1093 (permalink) | ||
| Quote:
Aşa că nu veniţi să ne întrebaţi pe noi de ce aţi luat ban, fiindcă nu noi ne jucăm pe conturile voastre şi nici nu ne ocupăm cu sistemul de banning. Ai aici scrise foarte clar motivele pentru care un cont de Steam poate fi dezactivat.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #1094 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
Scuzati de deranj am trimis si eu sms astazi 6 Februarie 2008 la ora 19:05 , mesajul a fost trimis cu succes , banii au fost luati dar nu am primit sms innapoi cu key pentru steam.Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu stima un client. Nr. de telefon 0747431367
| ||
|
| | #1095 (permalink) | ||
|
Nr tau de telefon nu apare in baza de date.Verifica la orange pentru ati confirma ca nu ai fost taxat.
__________________ ComputerGames Shop Last edited by azd; 07-02-2008 at 11:20. | |||
|
| | #1097 (permalink) | ||
|
Urmeaza tutorialul de aici.
__________________ ComputerGames Shop Last edited by azd; 07-02-2008 at 11:07. | |||
|
| | #1100 (permalink) | ||
|
Ai aici tutorial despre cum iti poti recupera contul de Steam.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|