![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Am cumparat un steam de un an de zile
Buna, am cumparat un steam de 1 an de zile si m-am jucat, am tot jucat si am tot jucat pana in august, in august am plecat din tara, cand m-am intors acum de 2 saptamani steamul nu mai mergea, nu l-a atins nimeni...imi zice ca nu-i mai buna parola si nu stiu ce sa mai zic, Silviu te rog ajuta-ma... daca poti.Am dat 10 euro pe el, macar sa stiu ce sa intamplat, coduri NU am bagat niciodata si nici n-am incercat sa bag.Altceva ce poate fii.Va rog sa ma ajutati ![]() Multumesc Anticipat. | ||
|
| | #1103 (permalink) | ||
|
Ai pm cu key-ul tau.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Tot rau :(
Mersi pentru key in primul rand, dar am incercat dupa tutorialul ala, prima data n-am bagat key`ul ca nu l-am stiut, dupa mi-ai dat key`ul, l-am bagat si imi da asta :There were the following errors. Please make the necessary changes and resubmit.
| ||
|
| | #1106 (permalink) | ||
|
Completeaza cu atentie tot ce ti se cere acolo.
|
| | #1107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Am complectat, cum ai scris tu, numai ca nu stiu aici. In acest camp sunt obligatorii urmatoarele detalii:
| ||
|
| | #1110 (permalink) | ||
|
Din pacate nu pot sa-ti dau eu astfel de raspunsuri.Asteapta raspunsul celor de la Valve. De obicei dureaza cateva zile.
|
| | #1111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
========= Please enter your reply ABOVE above this line ========= Hello, A staff member has replied to your question: Hello Barghisan Dan, Thank you for contacting Steam Support. We apologize for the inconvenience. In order to investigate this issue, we will need to verify your ownership of the software and associated Steam Account(s). If you registered software purchased at a retail location, please write your Support Incident Reference No. 1262-RABN-8633 and your Steam account username on the quick reference card or sticker above the CD Key and reply with a digital photo or scan of the CD Key. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy. If you have any difficulty locating the CD Key on the packaging, please see the following link: URL: http://support.steampowered.com/kb_a...7480-WUSF-3601 Example scans: http://support.steampowered.com/down...d_key_scan.jpg http://support.steampowered.com/down...d_key_scan.jpg CE SA MA FAC ?! | ||
|
| | #1112 (permalink) | ||
|
Trimite tot ce ti se cere acolo.Ce ai completat in campul Your Question? Trebuie sa urmezi cu ATENTIE tot ce scrie in acel tutorial.
|
| | #1114 (permalink) | ||
|
Ok, idee e ca tu ai cumparat cd-key-ul prin SMS.Explica asta in mail, de asemenea trimite catre ei toate informatiile de care au nevoie pentru ati recupera contul.
|
| | #1117 (permalink) | ||
|
Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS De asemenea poti cumpara si de aici.
|
| | #1119 (permalink) | ||
|
am si eu o problema cu steamu.....merge singur in joc cateodata dar de cele mai multe ori mai des....ramane blocat...trage..singur...dau sa ma misc putin se misca prea tarziu sau se misca mai mult decat am apasat eu tasta...ce are? ori e steamu penal..ori e calc meu..ori viteza mea de la internet..dar nu prea cred...am 3 MB/s...!!
__________________ | |||
|
| | #1120 (permalink) | ||
|
Incearca sa reinstalezi Steam-ul/Jocurile. Depinde acum si de configuratia calc tau si de internet.Pe unele servere poti avea lag/loss etc.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|