![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #105 (permalink) | ||
| Quote:
va anuntam. evident ca ne dorim sa acoperim si utilizatorii Vodafone doar si pentru ca ei reprezinta 50% din piata.
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
merge perfect !
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
Deci eu cu toti prieteni mei pe care ii stiu sa foloseasca steamuri de aici si care leau loat pe parcursul ultimei luni la fel ca si mine ne da Accont has been deesabled ... suntem 8-9 care aveam aceste aconturi si nu intaleg nimik ( cat m-am chinuit sa fac rost de steam si acu (
| ||
|
| | #112 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
din cate am intales in Tg-jiu (my town) dintr-un club Diablo sau folosit steamuri furate ... clubul ala are ip asemanatoare cu clubul in care activam noi Dexternet .... este posibil sa se fi intamplat asa sa ne baneze si noua conturile pt ce au facut ei ??? si daca da cum fac sa recapat contu ... sau unde tre sa dau ...
| ||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
Account disable iti da doar daca ai fost detectat cu coduri, daca cumva foloseai un cont pac steam si ai bagat cd-key acolo, iar daca cumva ai intrat pe server din strainatate si ai suparat admin steam Vad ca lumea tot astepta si tot nu ati rezolvat nimik .... la uni merge la uni nu daca abea merge pe orange cum sa mearga pe vodafone Last edited by comancer; 07-01-2007 at 00:50.. | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
vai doamne sunt unii pe aici care mai au un pic si fac criza ca nu le-a venit SMS-u...nu a inteles nici unu din ei cum functioneaza sistemul exact si ca e de genul "third party involved" (orange) si nu se poate rezolva din 2 clickuri...sunt unii care se agita de 10$ de parca s-ar fi imprumutat la camatari :| on-topic: am cumparat acum vreo luna de pe telefonul unui prieten. key-ul a venit instant si a mers perfect de atunci.am zis sa scriu si eu ceva aici ca parca s-au adunat cam multi cu jalba in bat si e pacat de idee, ca funtioneaza, dar romanu' e toma necredinciodu' intotdeauna. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |