![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
|
am o problema .. nu mi se conecteaza steamul ... si nu imi recunoaste contul de steam ... si ii dak ii dau la "forgot your login info?" nu primesc mail ... pls help ... pt ca am dat totushi 350 de mii si nu vreau ca dupa 3 luni de zile ... sa nu imi mai mearga ... nu vreau sa fiu rau intentzionat ... dar va rog raspundetzi cat mai repde
__________________ | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
Vreau sa cumpar si eu o licienta de Steam pt cs1.6 si cscz pin SMS si cum se scrie cuvantul LICENTA cu litera mare sau mica si la ce numarul de telefon ? Si daca primesc o licienta invalida cum am citit ce fac cui ma plang ? Mrs mult Astept Raspuns !!!
| ||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | SteaM !!
Buna seara ....Am luat steam am cd-key original , dar am o problema ...imi apare counter-strike si Condition Zero ....Dar Nu imi da voie sa ma jok ( ....Plz silviule ..sau oricare alt admin ajutati-ma sa pot intra in cs =) ...Azi am luat cd-keyul si l-a acceptat cand l-am introdus ...dar Nu merge ...Ce pot sa faC ?
| ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema cu cd-key pt Counter Ce mi se pare ciudat este ca acum cateva luni am luat o astfel de licenta si a mers fara probleme, iar la cea cumparata acum spune "invalid product code" Silviu, te rog ajuta-ma sa vezi ce este cu contul meu. Ai pm cu detalii | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
Silviule pentru mine nu ai o solutie? Eu am cumparat licenta in special pentru CS 1.6, dar vad ca tocmai el nu merge. Am downloadat si Condition Zero si el merge deocamdata perfect, dar 1.6 tot iese afara. Ca si cum s-ar bloca pentru o secunda si atunci iese in desktop. Cu alte jocuri nu am nimic. Ah, sa nu uit. Pe unele servere zice ca nu poate downloada de pe serverele Steam apropbarea ca al licenta sau cam asa ceva. Ma poti ajuta please? ![]() L.E.: Am cautat un log de eroare si toate care au fost create de catre joc contin eroarea asta Error:Failed to load dialog file Resource/UI/ClassMenu.res Function trace: CFileSystem_Steam::Mount() Ceva solutii? Last edited by banc_calin; 25-12-2006 at 12:20. | ||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
sal am acumparati si eu azi un cd-key l-am bagat la steam l-a verificat totu bine si frumos si cand ii dau instal la cs imi zice "Your purchase is still being processed - Steam will now notify you when the transaction has been completed. Until then , this game is not available to play." Care e ideea ? ce trebuie sa fac sa astept dupa ei ?
__________________ http://img247.imageshack.us/img247/9...ohnyxxxey1.png | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
Deci am o problema ... am cumparat pe 30 nov 2 licente, azi un amic a vrut sa incerc sa-i fac rost de licenta, el fiind pe Connex, a reincarcat la mine, si am dat mesaj, stiu e 29 ... am primit inapoi mesajul "Ai comandat deja 2 licente CounterStrike intr-o perioada de 30 de zile. Nu mai poti primi nicio licenta pana in 30/12/2006" Problema e ca m-a taxat cu 10$ .... Spune-mi, imi trimite maine licenta ? sau ce fac ? a dat omu 10$ ... Nr de telefon : 0742.438.971 | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
In zilele acstea, reteaua Orange este FOARTE incarcata, de acea apar aceste erori. Astept PM cu numarul de pe care ati trimis SMS si ziua/ora. Pana acum peste 3000 de jucatori au primit cdkey-ul prin aceasta metoda, va rog sa evitati folosirea termenului teapa
| |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|