![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1282 (permalink) | ||
|
Sigur ca da. Intra pe http://www.computergames.ro/sms si urmeaza cu atentie pasii de acolo.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1284 (permalink) | ||
|
10e+tva = 11.9 E
|
| | #1285 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
multumesc mult pt ajutor, dar inca ceva (asta e ultima promit) daca intru pe http://www.computergames.ro/sms imi apare sa intoduc nr de tel dar apare intre paranteze "(07xxxxxxxx format)" la format ce trebuie sa scriu ? | ||
|
| | #1289 (permalink) | ||
|
Este valabil pentru orice joc comercializat prin platforma Steam.
|
| | #1291 (permalink) | ||
|
Da-mi PM cu numarul de telefon si key-ul primit.
|
| | #1292 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Salut
Am cumparat si eu steam , si mi sa furat pe parcurs ..il pot recupera ??? va rog !! YM abbyy19@yahoo.com , VA MULTUMESC | ||
|
| | #1297 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
nu s-a stricat zice ca userul si parola sunt invalide cand dau sa bag la friends userul pe alt cont de steam arata unu SOLDAT sau nush cum ... cu toate ca numele la friends era altfel ... am cd keyul pe telefon daca e musa`i iti dau PM cu el
| ||
|
| | #1298 (permalink) | ||
| heaton_cs TU esti singurul raspunzator de contul acela de Steam.Cineva ti-a furat contul. Ai aici un tutorial pentru ati recupera parola. Tutorial: Cum să recuperaţi un cont de Steam furat/pierdut
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|