![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #128 (permalink) | ||
|
Hello all, scuze pentru intarzierea mesajului. Nu am avut acces la internet pana astazi. In acest moment adun toate numerele de telefon si datele la care mesajele au fost trimise pentru a cere celor de la Orange sa imi spuna care numere au fost taxate, deoarece la noi nu au ajuns respectivele cereri (banuim ca din cauza supraincarcarii retelei). In momentul in care vom avea raspunsurile cu numerel taxate vom trimite sms-uri cu cd key-urile. Pentru siguranta va rog sa imi trimiteti si mie un PM cu numarul si data comenzii care nu a fost onorate. Asa cum spunea si Silviu, oferta este valabila in continuare cu singura modificare a tarifului din USD in Euro datorata trecerii la aceasta moneda a operatorului Orange. Serviciul este operational in parametrii cu cateva mii de utilizatori care au primit cd-key-ul instant. Va rog totusi sa nu depasiti cele 2 (doua) cereri prin sms pe luna. Multumesc si La Multi Ani ! p.s. speram ca in curand sa avem capacitatea de a oferi acest serviciu si utilizatorilor Vodafone.
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
Frate m-am plictisit sa nu mai joc cs asa ca astept sa pot trimite sms pe vodafone.Sper cat mai rpd ca nu am ce sa joc .Mai am o intrebare:daca formatez calculatorul si trebuie sa bag stemul din nou mai trebuie sa bag codul din nou sau gata e activat pe viata.ms | ||
|
| | #138 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
Am si eu o nelamurire cu cs 1.6. Am trimis sms, am primit(felicit promptitudinea si seriozitatea), descarcat si m-am pus pe jucat. Am mai jucat cs 1.6, dar asta mi s-a parut cam vechi; interfata veche (meniul, grenadele, bomba) si sunetele, cel putin ak47, se auzea de tot rasul. Poate cineva sa-mi spuna care e problema? Trebuie sa mai descarc ceva-skin-uri, sunete, ceva? Ce sa fac?! Multumesc anticipat!
| ||
|
| | #139 (permalink) | ||
|
>>> PENTRU CAZUL IN CARE NU ATI PRIMIT LICENTA CHIAR DACA ATI FOST TAXAT <<<< ---------------cititi cu atentie------------------------- Sistemul de vanzare a licentelor este dependent 100% de capacitatea operatorului de a prelucra mesajele sms la un moment dat. Astfel chiar daca trimiteti un mesaj catre operator daca acesta nu este "impins" de catre acesta catre serverul nostru, noi nu avem de unde sa stim de mesajul vostru si astfel nu putem sa va trimitem cd-key-ul aferent. Pentru aceste cazuri procedura este simpla dar consumatoare de timp. Mai exact facem o lista cu numerele de telefon si data/ora la care mesajul a fost trimis catre ORANGE, lista care este remisa acestuia pentru procesare. In momentul in care primim raspunsul cu numerele care au fost taxate automat cei care au comandat vor primi licenta prin sms. Aceasta procedura poate dura chiar si 3-4 saptamani deoarece nu putem sa trimitem liste de verificari in fiecare zi (trebuind sa le compunem in una generala) iar procesarea tine 100% de operator. Pana acum NU au existat cazuri in care un sms platit sa nu primeasca cd-key-ul aferent chiar daca cu o anumita intarziere. Pana atunci va rog sa raportati toate problemele legate de SMS si chei neprimite prin PM catre mine sau silviu. Va intelegem nerabdarea dar nu putem trimite cd-keys fara verificarea de la operator. Multumesc
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|