![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #122 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
sal.am shi eu o problema....am cumparat de la voi sambata licenta pt steam dar o litera(sau cifra) din cd-key este indescifrabila(shi am incercat toate combinatille posibile de litere si cifre)...cred ca este o eroare undeva !pls un reply ce se poate face!mc
| ||
|
| | #125 (permalink) | ||
|
Silviu am dat sms , defapt am dat 2 sms-uri pt ca prima data mi-a zis ca message not sent .. bla bla , dar a 2 a oara sigur am trimis , si dupe am incercat de pe alt numar si mi-a zis : Numar nealocat ! ! Tzin sa precizez ca aman2 numere sunt pe abonament ... ! Sper sa ma rezolvatzi si pe mine !
__________________ Never argue with an idiot ! They will only bring you down to their level and beat you with experience ! | |||
|
| | #129 (permalink) | ||
|
Da-mi pe PM cdkey-ul pe care l-ai primit precum si numarul de telefon de la care ai dat SMS. Inainte sa incepi sa vorbesti numai prostii, uita-te pe telefon si copiaza cu atentie fiecare caracter. Absolut toti cei care au postat si care au avut aceasta problema au confundat caracterele din cdkey-ul primit pe SMS
| |||
|
| | #139 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Salut, am tot citit si nujtu ce sa fac, adica sunt opinii si opinii... ideea e ca am inteles ca se poate cumpara si cu card de credit?? oricum , cu cine pot vb si eu pentru steamu asta controversat...Deci am inteles asa : 1 trimit mesajul LIcenta la numarul respectiv. 2 iau STEAMU. 3 pun codul respectiv. 4 GATA ??
| ||
|
| | #140 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |