![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1445 (permalink) | ||
|
Iulian0 - da-mi PM cu nr de la care ai dat SMS si key-ul primit. yo2p3u - da-mi PM cu nr de telefon.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1447 (permalink) | ||
|
Iulian0, ai PM. Este o diferenta intre U si V
|
| | #1450 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | salut
am si eu aceeasi problema.am trimis codul respectiv am primit reply pe tel l-am trimis din nou cu confirmarea insa nu am primit codul nici pana acum.as dori si eu un nr de tel la care sa sun pentru ca cel de aici si anume 021-5291717 este un nr de fax. Pls HELP | ||
|
| | #1451 (permalink) | ||
|
Nu, costul este de 10 E
|
| | #1452 (permalink) | ||
|
deejayAA da-mi PM cu nr de telefon de la care ai trimis SMS.
|
| | #1454 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Buna ziua! Azi 26.06.2008 pe la 14:02 am dat un sms pentru licenta steam si nici acum nu am primit licenta. P.s: Am ales joc-ul de aici www.computergames.ro/sms ! | ||
|
| | #1455 (permalink) | ||
|
Salut, da-mi PM cu nr de telefon de la care ai dat SMS.
|
| | #1456 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
am facut si eu o prostie ... o luna am fost plecat din tara... bun... cand m-am intors si am intrat in steam nu mai mergea contul... si acuma ca sa completez formularul ca sa-mi recapat steamul nu mai am cd-keyul pe telefon... steamul l-am cumparat acuma 6 luni... a-ti putea sa ma ajutati ? | ||
|
| | #1457 (permalink) | ||
|
Da-mi PM cu nr de telefon de la care ai trimis mesaj.
|
| | #1458 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
incerc sa trimit SMS cu Licenta la 7654 ,"" mesajul nu poate fi expediat "" am inteles ca sunt probelme deseori .. cu sistemu asta . Sa mai incerc de dimineata... ca acum am incercat de m-am saturat raspunsul...acelasi "cant be sent"(srry for my english )
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|