![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1461 (permalink) | ||
|
Esti sigur ca ai urmat in tocmai pasii de mai sus? Poti intra pe http://computergames.ro/sms alege-ti licenta dorita si urmeaza cu atentie pasii de acolo
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1462 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Salz am trimis si io sms dupa cosmote azi de dim si nici akum nu am primit key-ul . Am primit inapoi..Pentru validare timite SMS la nr 74100 cu textul xxxx DA ...bla bla bla..am trimis si am primit inapoi..Codul de validare este xxxxintrodu-l in campul de validarede pe pagina de web.Ai fost taxat cu 11.90EUR...bla bla ms anticipat. | ||
|
| | #1463 (permalink) | ||
|
Salut, Da-mi PM cu nr de telefon de la care ai trimis SMS.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1465 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Ok .. deci am patzit si eu ceva mainainte ...
Acum vreo jumatate de ora am trimis si eu un sms pt licentza de steam ... sunt pe ORANGE si asa ca ar trebui sa primesc un sms inapoi cu licenta.Nu .... nu am primit nimik ink ... se poate rezolva ceva ? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|