![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1481 | ||
| Maine dimineata o sa se rezolve cu siguranta. Va rog sa-mi trimiteti PM cu nr de telefon de la care ati trimis SMS si licenta comandata.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1482 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Tam trimis PM cu numaru de tel ![]() | ||
|
| | #1483 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Am primit licentza ... Suntetzi mishto ... ma bucur | ||
|
| | #1484 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Problema rezolvata :X gg | ||
|
| | #1485 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Eu tot nu am primit licenta 8-| | ||
|
| | #1486 | ||
| Da-mi PM cu numarul de la care ai trimis SMS | |||
|
| | #1487 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Gata s-a rezolvat ms :X:X:* | ||
|
| | #1488 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | 3 conturi in 6 ore .. si nu imi mai merge nici 1 :( deci primesc cd-key le primesc prin sms ....fac cea ce trebuie....reusesc sal instalez....totul bn si frumos ....la un cont am intrat mam jucat am dat restart la cal si dupa restart imi cere pass la acount si cand sa o bag nu mio mai accepta .... am zis ca un cont asta este....dau sms il cumpar pe al 2 lea il instalez intru in cs incerc sa intru pe un serv de war imi zice ca este expirat...intru pe un server public merge...ies din acountul respectiv incerc sa reintru si nu imi mai primeste parola....al 3 lea imi zice ca ast cs-key este folosit .... ce ziceti fac contract cu voi ? un sms de 10E la fiecare 2 ore ? sunteti tari va rog frumos poate osa incercati sa faceti ceva si sa ma ajutati sa mile recuperez .... mc frumos astept raspuns | ||
|
| | #1489 | ||
| ionutz0 - Daca ai uitat parola poti folosi acest tutorial Da-mi mai multe detalii. Chiar nu inteleg ce vrei sa spui. Ce a expirat?Key folosit nu exista.
|
| | #1490 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | deci... am cumparat un cd-key acum 2 zile .....am jucat fara probleme pe el timp de o zii ....a 2 a zii am mai jucat pe el ceva timp.... la un moment dat mi sa parut mie ca se misca aiurea cs-ul iam dat restart la calc .... sia revenit din restart si cand sa intru in steam dinou inloc sa imi ia direct mia cerut passu la acount chiar daca eu am bifat casuta cu Remember my Password...am bagat acelasi pass si nu mai merge.... am vazut asa am incercat sa il recuperez prin Retrieve a lost acount .... dar imi cere un cod de verificare pe care trebuia sa il primesc pe mail pe care eu nu lam primit .... am vazut asa am intrat pe irc am incerca sa vb cu cineva mia zis ca sa furat,miam bagat picioarele in el si am mai dat un sms la voi si miam luat alta licenta ... am dezinstalat steamu vechi lam instalat dinou am facut tot ce trebuie a mers totul ok ...laurma am vreut sa joc un mixt ...am intrat in steam in cs a intrat normal fara probleme cand sa intru pe un server de war ptr a incepe mixu se connecteaza putin si laurma imi apare casuta si imi cere pass la acount .....care apare si cand intri ptr prima oara in steam ....cea cu acount si pass.... si deasupra imi zicea ca steam si cu rosu expired....din pacate nu mia trecut prin cap sa fac print screan..... | ||
|
| | #1491 | ||
| Verifica PC-ul sa nu ai un Key Loger instalat. Cineva ti-a furat parola. Din acest motiv nu ti-a retinut parola si din acest motiv ai fost deconectat de pe server.
|
| | #1492 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | cam ce as putea sa fac sa recuperez macar 1 acount? dar mie greu sa cred...ptr ca ,cum lam facut sa mil si fure ![]() | ||
|
| | #1493 | ||
| Ai mai sus tutorialul.
|
| | #1494 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | am o cartela de 10$ pe vodafone......dar nu e pe abonament.......merge sa dau sms ?si sa primesc cd-keyul?? | ||
|
| | #1495 | ||
| Da, intra pe http://computergames.ro/sms si urmeaza cu atentie pasii de acolo.
|
| | #1496 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | am trimis sms si nu am primit cd-key... help pls ! | ||
|
| | #1497 | ||
| Da-mi PM cu nr de telefon de la care ai trimis SMS.
|
| | #1498 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | as dori sa stiu si eu mai este valabila aceasta oferta? ![]() | ||
|
| | #1499 | ||
| Sigur ca da. Intra pe http://computergames.ro/sms si alegeti jocul dorit.
|
| | #1500 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | pai nu pot pur si simplu sa trimit sms la 7654 LICENTA pentru cd-key? pentru ca eu vreau cd key la steam ![]() | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|