![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1525 (permalink) | ||
|
Da-mi PM cu nr de la care ai trimis SMS.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1527 (permalink) | ||
|
Nr acesta nu apare in baza noastra de date. Esti sigur ca de la acest numar ai trimis SMS? Ce ai scris in SMS cand ai trimis?
|
| | #1529 (permalink) | ||
|
O sa trimitem nr spre verificare. Si o sa urmeze sa primesti SMS in cursul zilei de astazi cu key-ul comandat.
|
| | #1531 (permalink) | ||
|
va place sa va bateti joc de oameni.......ce ** ma furati chiar pe fata?......ziceti ca nu gasiti numaru si toate astea.......in ** ca nu am averi sa dau ca sa imi trimiteti voi cd-key......mai trimisai o data iar imi lua 10 euro....la fel ca data trecuta zice mesaj neexpediat si iar imi lua 10 euro..ce faci mah va bateti joc de mine....sau chiar asa va place sa furati lumea pe fata...eu sper sa se rezolve pe cale ameabila
__________________ Respectu-i ce primesti pentru ce faci si o faci bine...tu ma barfesti si eu din respect ma p** pe tine Last edited by RomaDarkAngel; 23-07-2008 at 11:14. | |||
|
| | #1532 (permalink) | ||
|
deci nu se poate rezolva problema macar sa stiu sa nu mai trimit alt mesaj ca deja mi-am pierdut speranta ca voi mai primi bani sau lincenta...se vede ca este totul romanesc...un prieten din anglia si-a luat tot asa licenta si a avut o problema la fel ca mn si a 2-a zi au rezolvat-o si si-au cerut si scuze.....se vede cum difera seviciile lor fata de ale noastre...mare pacat ca inainte nu aveam parerea asta.....macar sa imi da-ti un pm daca se poate sau nu...poate gresesc eu ca vad ca la alti le merge..imi pare rau daca va fac reclama proasta dar asta e parerea mea in momentul actual...sper sa se ocupe cineva si de problema mea | |||
|
| | #1533 (permalink) | ||
|
Arunci cu noroi complet aiurea. La prima verificare, numarul tau nu apare in baza noastra de date, deci practic nu ai efectuat nici o comanda. Ne ocupam de rezolvare, asteptam un raspuns de la furnizorul tau de telefonie mobila. Te rog sa te abtii de la comentarii pana aflam un raspuns exact.
| |||
|
| | #1536 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
Am cumparat de aici aproape toate licentele la aceste jocuri prin sms si spun ca nici o data nu am intampinat probleme,parerea mea este ca aceeia care au intampinat probleme,nu au urmat corect pasii, sa excludem perioadele in care serviciile au avut probleme tehnice... eu spun sa urmati pasii toti cu atentie altfel ii zapacim pe sarmanii operatori.Va multumim pentru aceste servicii si asteptam cu nerabdare sa puneti la "vitrina" ....cu posibilitate de cumparare tot prin sms si licenta jocului "call of duty"
| ||
|
| | #1537 (permalink) | ||
|
stii cum se spune uni au noroc altii au ghinion...eu nu zic ca din cauza lor avem unii probleme......ca doar si ei vor sa fiim multumiti ca sa comande cat mai multi...dar mai sunt si probleme de la operatori sau de la retele.....de multe ori cand trimiti un msg ele se poate opri la operatorul de la care retea esti......de asta avem unii dintre noi probleme.. Silviu sa stii ca nu arunc cu noroi asta e crunta realitate....daca nu apare numarul la voi in data de baze de ce mi-a luat 10 euro....sau crezi ca mie imi arde de glume proaste si vreau sa imi i-au steam pe gatis....sper sa rezolvati macar sa primesc o licenta daca nu bani inapoi si fac alta comanda.....si nici nu zic ca serviciul vostru e prost din contra il admir deoarece am cativa colegi care au primit licenta imediat dar la unii mai apar si probleme care vor sa fie rezolvate cat mai repede | |||
|
| | #1538 (permalink) | ||
|
Nu e vorba de noroc sau ghinion. Numarul tau a fost transmis mai departe la Orange. Nu apare in baza noastra de date pentru ca SMS-ul pe care l-ai trimis nu a ajuns la noi si a ramas "blocat pe retea" In mod normal astazi va trebui sa primim un raspuns cu privire la nr tau si cu siguranta iti vei primi key-ul. NIMENI nu a ramas fara licenta sau a fost "ţepuit" asa cum crezi tu. Informativ sunt cateva zeci de mii de persoane care au cumparat licente.
|
| | #1539 (permalink) | ||
|
uite asta nu intelegeti voi....eu nu am zis ca ma-ti "tepuit" ci doar ca inca nu mi-am primit licenta......si am citit multe probleme care au fost rezolvate...si am si precizat ca nu cred ca am fost tapit si ca nu e gresala voastra ca doar nu voi trimiteti msg inapoi...dar sper sa se rezolve cat mai repede
| |||
|
| | #1540 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Salut,azi la 16:45 am trimis SMS ptr licenta,totul a mers foarte bine ( bv ptr asta,asta inseamna ca sunteti de incredere ) dar am si eu o problema..am downloadat cs,am activat dar cand am intrat in joc am o surpriza .. mi se misca greu,se blocheaza cate 1 sec,2..se misca greu.. . Si inca o problema..cu skinnurile..cum le pot inlocui?ca nu ma pot adapta. Mersi mult. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|