![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #145 (permalink) | ||
|
NU NEAPARAT. asa cum am precizat, este 100% in ograda Orange. Daca mesajul nu ajunge de la ei la noi, nu putem trimite licenta catre tine.
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #147 (permalink) | ||
| Quote:
va anuntam. evident ca ne dorim sa acoperim si utilizatorii Vodafone doar si pentru ca ei reprezinta 50% din piata.
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
Salut. Data 5.01.2007 ora 3.00 AM aflu si eu de STEAM prin SMS. Dupa 10 minute trimit SMS, normal, cu textul "LICENTA" la nr 7654....primesc confirmarea de trimitere, nu si cea de primire. Astept... E aproape ora 14.00 PM, nici un Key primit pe tel. Verific 415(Cronos) , nici un cost suplimentar de vreo 10$ pana la ora 8.34AM de care sa nu stiu. Intrebare: Sa mai trimit un SMS,( pt ca costul suplimentar nu s-a inregistrat), sau sa astept cuminte zicand rugaciuni, sperand ca o sa afiseze si costul peste vreo 2-zile si key'ul o sa vina si el. Multumesc. | ||
|
| | #149 (permalink) | ||
|
nu trimite inca
|
| | #152 (permalink) | ||
|
merge perfect !
|
| | #153 (permalink) | ||
Deci eu cu toti prieteni mei pe care ii stiu sa foloseasca steamuri de aici si care leau loat pe parcursul ultimei luni la fel ca si mine ne da Accont has been deesabled ... suntem 8-9 care aveam aceste aconturi si nu intaleg nimik ( cat m-am chinuit sa fac rost de steam si acu (
| ||
|
| | #156 (permalink) | ||
din cate am intales in Tg-jiu (my town) dintr-un club Diablo sau folosit steamuri furate ... clubul ala are ip asemanatoare cu clubul in care activam noi Dexternet .... este posibil sa se fi intamplat asa sa ne baneze si noua conturile pt ce au facut ei ??? si daca da cum fac sa recapat contu ... sau unde tre sa dau ...
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|