![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1601 (permalink) | ||
|
Suna la acel numar de telefon. Daca nu a folosit key-ul esti norocos. Daca nu-l mai are da-mi PM si o sa-ti dau acel key.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1602 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
nu imi merge lista de prieteni, in joc nu se vede ca am steam,iar acum mai nou asta ------>>>> " Unable to conect to the steam network. 'offline mode' is unavaible beacuse there is no steam login information stored on this computer. you will not be able to use steam until you can connect to the steam network agai. "
| ||
|
| | #1604 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | :(
se pare ca asteptarea mea e in zadar... am comandat o licenta steam pe data de 30-31 iulie... aveam voie sa o primesc numa dupa 3 august ... ok am asteptat pana prin 3-4 vad ca licenta nu mai ajunge... ce sa fak?? am tot sunat la acel numar de fix dar degeaba azi deja e in 7 si eu nu am primit licenta ce fa? | ||
|
| | #1605 (permalink) | ||
|
Da-mi PM cu nr de telefon de la care ai trimis SMS.
|
| | #1607 (permalink) | ||
|
In mod normal ar trebui sa-ti restituie toti banii.
|
| | #1608 (permalink) | ||
|
Am luat si eu o licenta de CS 1.6 Am primito in cateva secunde . Thanks Copmuter Games ![]()
__________________ De atata jucat pe calculator o sa mi se faca ochii cat cepele dar nu conteaza imi iau altii!!! Si de la atata tasta o sa mi se toceasca degetele!!!Dar Totusi traiesc viata din plin!!! | |||
|
| | #1610 (permalink) | ||
|
Ai mai jos un tutorial de activare a jocurilor pe Steam. Tutorial pentru activarea jocurilor Steam
|
| | #1611 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
azd,te rog ajuta-ma si pe mine..mi-am primit inapoi creditul si am ales sa cumpar de aici:http://computergames.ro/sms...Dar bag nr,aleg ce sa cumpar....dau confirmare..si imi da an error occured...
| ||
|
| | #1612 (permalink) | ||
|
Da, este o problema la Mobilpay, se rezolva in scurt timp.
|
| | #1615 (permalink) | ||
|
Serviciul SMS functioneaza fara nici un fel de problema in acest moment.
|
| | #1617 (permalink) | ||
|
huh? Esti sigur ca selectezi jocul Counter-Strike?
|
| | #1618 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Deci metoda voastra functioneaza perfect..Am fost nevoit sa cumpar a 2-a oara CS 1.6/CZ pt ca am incercat cu ajutorul "PacSteamurilor si Star-Steamurilor" sa deblochez gratuit pe acelasi cont unde aveam cumparat CS 1.6 si CS : S si se pare ca am fost keyloggat.. asta e un nou motiv pt a nu folosi aceste programe ... si nu o sa mai fac...acum dupa ce m-am milogit l-a steampowered sa imi recuperez passu (pt k stealeru mi-a schimbat E-mailu) am ajuns la concluzia k tre sa iau dinnou CS 1.6 de aici ... dak nu faceam asa acum cand am facut rost de alti 10 Euro aveam deja si CS:S .. asta e...Asta a fost o paranteza toate bune si frumoase ... sistemul vostru e cel mai tare (cel putin pt VodaFone) primesc SMS-urile in 5-10 secunde ... Bravo! | ||
|
| | #1620 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 | Help?
bai am si eu nevoie de steam in seara asta am trimis sms la nr ala si am primit sms inapoi sa sun la nr ala ...am sunat nu raspunde nimeni ....sa inteleg ca banii i-am dat .....dar acum ce fac ...vreau si eu steam in seara asta si am nevoie de licenta ....cum fac ??? help me .......m-a cam grabesc !!! Cu respect , Marius | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|