![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1641 (permalink) | ||
|
Bogdan am primit PM-ul tau. Ideea e ca nr tau nu apare in baza noastra de date. Te rog sa suni la Vodafone si sa intrebi ce s-a intamplat. Este foarte posibil sa nu fi fost taxat.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1646 (permalink) | ||
|
Salut, Numarul tau nu apare in baza noastra de date, sms-ul pe care l-ai trimis nu a ajuns la noi. Vorbeste cu cei de la Vodafone si vezi ce s-a intamplat.
|
| | #1651 (permalink) | ||
|
cherryboy nu pot suna eu la vodafone si sa ma dau drept tine ca sa-i intreb ce s-a intamplat. Problema asta nu tine de noi, deci te rog sa suni tu si sa intrebi ce s-a intamplat. *222 este numarul de asistenta de la vodafone.
|
| | #1654 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
As dori sa imi spuneti si mie ce trebuie sa scriu in sms pt a comanda Counter-Strike 1.6+Counter-Strike Condition Zero + Day of Defeat Source</STRONG> - 15 EURO (doar Vodafone) Si as mai dori sa va intreb dak merge sa cumpar si pe orange | ||
|
| | #1655 (permalink) | ||
| Quote:
Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS = 10 EURO Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS = 10 EURO ( e altfel sistemul la ei probabil din cauza asta este necesara trimiterea a 2 sms-uri ) DAR TOT 10 EURO COSTA <== INCA ODATA RECOMAND CU MULTA FOARTE MULTA INCREDERE ==> edit : + TVA binenteles
__________________ I'm a fucking legend | |||
|
| | #1656 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Buna ziua Am trimis un mesaj pentru licenta de steam de pe numarul 0741450008. Am depasit limita si scrie ca voi primii licenta pe data de 17.08.2008. Am depasit limita de 2 mesaje. Imi puteti da un PM cu licenta ca am nevoie urgenta de ea MULTUMESC | ||
|
| | #1660 (permalink) | ||
|
Da-mi PM cu numarul de telefon de la care ai trimis SMS.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|