![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1741 (permalink) | ||
|
Da-mi PM cu numarul de telefon de la care ai trimis SMS.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1744 (permalink) | ||
|
La noi apare ca numarul tau a primit key-ul. Da-mi te rog un PM daca ai primit sau nu.
|
| | #1747 (permalink) | ||
|
Da-mi PM cu numarul sa verificam ce s-a intamplat.
|
| | #1750 (permalink) | ||
|
Sigur ca da. Intra pe http://computergames.ro/sms si urmeaza cu atentie instructiunile de acolo.
|
| | #1752 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | Se poate recupera?
Am avut cont steam tot anul trecut...cam in aprilie m'am lasat de cs si am sters si steam'ul...dar nu sti contul....acum am incercat sa il reactivez...dar cica' parola nu este buna...username'u mi'l recunoaste pentru ca atunci cand am dat "new password" mi'a trimis un e'mail pe mailu bun ( a meu )....deci...daca contul exista...eu inca stiu parola...nu mio accepta...ce sa fac??? Va rog ajutor ...Multumesc anticipat | ||
|
| | #1753 (permalink) | ||
|
Ai aici un tutorial care o sa te ajute : Tutorial: Cum să recuperaţi un cont de Steam furat/pierdut
|
| | #1755 (permalink) | ||
|
Da-mi PM cu numarul de telefon si o data aproximativa cand ai cumparat key-ul.
|
| | #1760 (permalink) | ||
|
rOmaniaN : Da, poti trimite SMS. Intra pe http://computergames.ro/sms si urmeaza cu atentie pasii de acolo. Dandey: Daca ai fost taxat te rog sa-mi dai PM cu numarul de telefon de la care ai trimis SMS.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|