![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1763 (permalink) | ||
|
Intra aici : http://computergames.ro/sms si urmeaza cu atentie pasii de acolo.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1765 (permalink) | ||
|
Da, dar maxim 2 key-uri pe luna!
|
| | #1767 (permalink) | ||
|
E acelasi cost dar pe http://computergames.ro/sms e mai simplu.
|
| | #1770 (permalink) | ||
|
Cum ai cumparat tu licenta asta pe messenger? Sunt foarte curios cum ai trimis tu aia 2Euro de care mi-ai spus pe PM
|
| | #1771 (permalink) | ||
|
Azd sau Silviu va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine Azi dimineatza pe la 10:15 am trimis un sms pentru o licenta cs 1.6...am primit un mail --> " Pentru validare trimite SMS la nr 74100 cu textul : xxxxxx DA cost total pentru cs. 1.6 ..." Toate bune si frumoase pana cand trimit sms si primesc un al 2 lea sms cu --> " codul trimis este incorect. ai fost taxat cu 11.90E" ![]() Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine ! | |||
|
| | #1772 (permalink) | ||
|
Am trimis nr spre verificare. O sa primesti SMS inapoi cu key-ul.
|
| | #1774 (permalink) | ||
|
Ce ai primit invalid?
|
| | #1776 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
nu stiu sa-ti spun sigur pt ca nu eu personal am primit...un prieten m-a rugat sa incerc sa rezolv. Din ce mi-a spus e a aparut in msg ceva Invalid, un nr de telefon cu 021, sau ii spunea sa intre pe un site + ca i-a fost luat 10 euro. am trimis pe pm nr de tel si data la care a trimis
| ||
|
| | #1777 (permalink) | ||
|
Mai multe detalii te rog. Nu am cum sa te ajut altfel.
|
| | #1779 (permalink) | ||
|
Da-mi PM cu numarul de telefon de la care ai trimis sms.
|
| | #1780 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Va salut pe toti acum 4-5 luni am trimis 2 sms depe Cosmote pentru CS:S dupa 2 luni am primit un sms cu cd-key-ul dar celalalt sa pierdut pe drum si acei 10E au fost taxati si acum asi vrea daca se poate sami verifici acest numar -0761079640- si daca se poate te rog ffff mult sa faci cumva sami dai licenta de Cs 1.6 te rog mult de tot am nevoie mare si te rog sa te uiti fff mult am un concurs si vreau sa particip te rog mult.You are the boss. ![]() | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|