![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #163 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
Account disable iti da doar daca ai fost detectat cu coduri, daca cumva foloseai un cont pac steam si ai bagat cd-key acolo, iar daca cumva ai intrat pe server din strainatate si ai suparat admin steam Vad ca lumea tot astepta si tot nu ati rezolvat nimik .... la uni merge la uni nu daca abea merge pe orange cum sa mearga pe vodafone Last edited by comancer; 07-01-2007 at 00:50. | ||
|
| | #164 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
vai doamne sunt unii pe aici care mai au un pic si fac criza ca nu le-a venit SMS-u...nu a inteles nici unu din ei cum functioneaza sistemul exact si ca e de genul "third party involved" (orange) si nu se poate rezolva din 2 clickuri...sunt unii care se agita de 10$ de parca s-ar fi imprumutat la camatari :| on-topic: am cumparat acum vreo luna de pe telefonul unui prieten. key-ul a venit instant si a mers perfect de atunci.am zis sa scriu si eu ceva aici ca parca s-au adunat cam multi cu jalba in bat si e pacat de idee, ca funtioneaza, dar romanu' e toma necredinciodu' intotdeauna. | ||
|
| | #166 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
sal.am shi eu o problema....am cumparat de la voi sambata licenta pt steam dar o litera(sau cifra) din cd-key este indescifrabila(shi am incercat toate combinatille posibile de litere si cifre)...cred ca este o eroare undeva !pls un reply ce se poate face!mc
| ||
|
| | #169 (permalink) | ||
|
Silviu am dat sms , defapt am dat 2 sms-uri pt ca prima data mi-a zis ca message not sent .. bla bla , dar a 2 a oara sigur am trimis , si dupe am incercat de pe alt numar si mi-a zis : Numar nealocat ! ! Tzin sa precizez ca aman2 numere sunt pe abonament ... ! Sper sa ma rezolvatzi si pe mine !
__________________ Never argue with an idiot ! They will only bring you down to their level and beat you with experience ! | |||
|
| | #173 (permalink) | ||
|
Da-mi pe PM cdkey-ul pe care l-ai primit precum si numarul de telefon de la care ai dat SMS. Inainte sa incepi sa vorbesti numai prostii, uita-te pe telefon si copiaza cu atentie fiecare caracter. Absolut toti cei care au postat si care au avut aceasta problema au confundat caracterele din cdkey-ul primit pe SMS
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|