![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #162 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Sal am si eu o problema ,am cumpatar steam prin sms la-am instalat m-am jucat 2 saptamani si acum nu mai pot sa intru pe serverele de cs imi zice Error verifying STEAM UserID Ticket(server was unable to contact the authentication server, 35,ajutor nu stiu ce sa fac. MUltumesc | ||
|
| | #163 (permalink) | ||
| Quote:
1.log in,log out si dupa,logheazate din nou daca nu: 2.sterge clientregistry.blob din folderu steam | |||
|
| | #164 (permalink) | ||
Inca nu ati reusit sa puneti pe Vodafone ? ca as vrea si eu sa-mi comand si nu am Orange DELOC in casa .. am 3 mobile si 1 fix ... 2 mobile pe Vodafone si unul pe Cosmote ...... nu se poate pe Vodafone (inca nu vreau pe cosmote ca acolo nu am credit deloc )
| ||
|
| | #167 (permalink) | ||
Am trimis sms, am downloadat STEAM-u de pe pagina lor oficiala, am facut cont nou (FlubberCS), am bagat licenta, am instalat CS-u, CZ-u si HL-u, iar dupa cateva zile... ![]() cand dau sa intru in CS ma duce pe pagina lor cica sa-l cumpar (la fel cu CZ si HL) cumva teapa? astept raspuns thx Last edited by ConTroLL; 06-02-2007 at 12:52.. | ||
|
| | #170 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Licenta Steam
Silviule pai am dat mesaj acolo . si mior trimis aia un mesaj .. cu licenta dar nui buna licenta ... imi scrie invalid cd key | ||
|
| | #176 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | ![]() Click pentru LOG cu Radeon, aflati voi ce face (cumpara licente de aici si le vinde la un pret mai mic = frauda, + ca uneori sunt tzepe, sfatuiesc sa se ia masuri) aici este whois-u lui: [--radeoN--] is ~rdnrdn@81.180.83.106 * rdnrdn [--radeoN--] on #PGL.Ro [--radeoN--] using *.quakenet.org QuakeNet IRC Server [--radeoN--] End of /WHOIS list. - [--radeoN--] is ~rdnrdn@202.174.136.172 * rdnrdn [--radeoN--] on +#blueair.ro #mvp.ro #dTb.ro #old-style #Eq #igg #PGL.Ro [--radeoN--] using *.quakenet.org QuakeNet IRC Server [--radeoN--] End of /WHOIS list. - [--radeoN--] is ~rdnrdn@202.174.136.172 * rdnrdn [--radeoN--] on @#ecg.ro +#blueair.ro #mvp.ro #dTb.ro #old-style #Eq #igg #PGL.Ro [--radeoN--] using *.quakenet.org QuakeNet IRC Server [--radeoN--] End of /WHOIS list. - Ora: 7:25 ... 10.2.2007 Last edited by ConTroLL; 10-02-2007 at 20:04.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |