![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1781 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
Cat timp este valabil acest key ?:| , lam luat de ceva timp , nu mai stiu sigur cat timp a trecut de atunci ! Am achizitionat licenta prin SMS prin serviciul Orange ...! Acum nu mai pot sa ma joc, nici sa downloadez nimic :| , eu credeam ca este pe viata , sau macar cativa ani de`acum incolo :| .. Raman asa sau se poate face ceva :| ?
| ||
|
| | #1782 (permalink) | ||
| Puma4u - In baza noastra de date apare doar un SMS cu Counter-Strike:Source. Esti sigur ca ai fost taxat suplimentar? crtv -Key-ul se activeaza pe un cont de Steam. Nu exista o perioada de valabilitate.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #1784 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
da azd ma taxat cu 20 e te rog eu mult sa verifici ca 20 e e ceva si tocmai acum miam mai luat un cs 1.6 si in 5 sec am avut key-ul stiu ca sunteti de incredere dar 20 e pentru 1 cs:s e ceva cam mult ![]() p.s:am trimis cererea depe shop nu cu sms si la primul sms cu codul depe mail care lam dat a zis ca am gresit nustiu ce cod si ca am fost taxat cu 10 euro si dupaia am mers si am mai bagat 10 E si dupa 2 luni lam primit p.s 2:ca sa vezi ca nu te mint cu inca un steam cs 1.6 verifica nr 0756997801 si sa vezi ca acum 30 min lam luat si sa stii ca mie numi place sa fac scandal pentru 10 E ca nu e o avere dar aveam si eu nevoie de 2 si am fost taxat pentru al 2 lea atunci asi fi vrut acum sa verifici si sa modifici cererea pt un cs 1.6 daca poti te rog eu mult sa ma rezolvi | ||
|
| | #1785 (permalink) | ||
|
crtv - ti-a fost banat contul. Puma4u - o sa trimit numarul sa fie verificat. De indata ce am un raspuns o sa te anunt.
|
| | #1787 (permalink) | ||
|
Da mail la vanazari@computergames.ro cu un screenshot cu eroare si lista de jocuri din contul tau.
|
| | #1788 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
ca sa vezi ca nu te mint cu inca un steam cs 1.6 verifica nr 0756997801 si sa vezi ca acum 30 min lam luat si sa stii ca mie numi place sa fac scandal pentru 10 E ca nu e o avere dar aveam si eu nevoie de 2 si am fost taxat pentru al 2 lea atunci asi fi vrut acum sa verifici si sa modifici cererea pt un cs 1.6 daca poti te rog eu mult sa ma rezolvi si sa imi spui in cat timp mai rezolva aproximativ asa dupa tine. Sa auzim de bine! | ||
|
| | #1789 (permalink) | ||
Din pacate pot numa cu lista de jocuri , pentru ca am reinstalat cs-ul cand am vazut ca nu mai am acces la VAC2 , am crezut ca ai ceva din cs , in fine , nu pot da eroare cu poza din joc pentru ca nu mai pot downloada jocul ca sa intru in EL , ci doar cu lista de jocuri :| . Se poate asa ? Astept raspuns
| ||
|
| | #1790 (permalink) | ||
|
Tot trebuie sa-ti apara lista de jocuri. Lista cu jocurile download-ate si cele care le ai activate pe contul de Steam.
|
| | #1791 (permalink) | ||
Am trimis mail la vanazari@computergames.ro cu screenshotul cu lista de jocuri ! Si ca sa nu fie nici o problema verificati numarul 0749694299 ca sa vedeti ca am cumparat licenta , puteti verifica si http://steamcommunity.com/id/creat1ve ID-ul meu de STEAM , se vede ca am avut activitate in Joc si acum nu ma pot sa ma joc !
| ||
|
| | #1793 (permalink) | ||
|
crtv - nu am primit niciun mail. Puma4u - 24/48 de ore.
|
| | #1797 (permalink) | ||
|
Hmmm, nu ai primit SMS? Iti dau PM.
|
| | #1798 (permalink) | ||
|
Am cumparat o licenta prin sms mi-am facut cont , am activat licenta , dar surpriza ...cand sa intru in cs mi-se deschide pagina de la steam cum ca ar trebui sa platesc jocul counter-strike :O si la my games imi apare doar half life and counter-strike [pre-load to complete] Multumesc Anticipat ! | |||
|
| | #1799 (permalink) | ||
|
Ai descarcat jocul? Da-mi te rog in mail la vanzari@computergames.ro cu print screen la lista de jocuri.
|
| | #1800 (permalink) | ||
| Quote:
PS: Am sters mesajul :-s | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|