![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1803 (permalink) | ||
|
Ai mai jos un link care te va ajuta sa-ti activezi licenta pe Steam Tutorial pentru activarea jocurilor Steam | |||
|
| | #1805 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 | scuze,m-am grabit
am facut o greseala si vreau sa vad daca se poate rezolva...am trimis un sms la nr 7654 cu textul ''steam'' pentru un cd-key de steam cs 1.6,de fapt trebuia textul ''LICENTA''.ce se va intampla?imi mai dati cd-keyul?multumesc
| ||
|
| | #1808 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 | sper sa nu deranjeze cu ceva intrebarea mea
am si eu o intrebare .. stiti ca acum la vodafon este oferta aia, incarci 4 si primesti 12euro, dar acei 8 euro primiti in puls pot sai folosesc pentru a-mi cumpara un cd-key pentru counter-strike?? ast un raspuns | ||
|
| | #1810 (permalink) | ||
|
Serviciul este valabil pentru Vodafone , Orange si Cosmote Intra pe Cumpără jocuri prin SMS , urmeaza cu atentie pasii de acolo si o sa primesti licenta in maxim 5 minute. | |||
|
| | #1818 (permalink) | ||
|
Am primit si PM-ul de la tine. Ai cumparat o licenta de Acclaim si nu una de Counter-Strike. Intra pe Cumpără jocuri prin SMS si selecteaza Counter-Strike pentru a cumpara prin SMS. | |||
|
| | #1819 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 | Salut,
Salut. Am intrat intr-o mare incurcatura. Am cumparat o licenta de CS 1.6 / CZ prin SMS, si am sters din greseala mesajul cu licenta. Cum pot recupera licenta? Singura dovada e un print-screen. Daca aveti nevoie de detalii suplimentare, va pot oferi prin PM. Multumesc anticipat. Plus ca am dat retrimitere dupa telefonu lu mama si ma rupe ca a taxato si scrie invalid. eu am dat delete la msg ca atunci imi ceruse mama telefonu si daca vedea ma rupea si am dat delete ca bou Acesta este un print facut de mine ca am tot citit forumu si in caz ca se intampla ceva:ImageShack - Hosting :: esteub0.jpg | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |