![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1971 (permalink) | ||
|
Intra pe Cumpără jocuri prin SMS , alege Counter-Strike si urmeaza cu atentie pasii de acolo.
| |||
|
| | #1974 (permalink) | ||
|
Se pare ca da. Din ce am verificat acum serviciul merge. Se mai intampla uneori sa mai apara unele incompatibilitati sau erori. Te rog sa ma incerci odata tot la Cumpără jocuri prin SMS .
| |||
|
| | #1978 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Deci...am o problema am cumparat ieri pt un tovaras o lincenta de steam si azi am vrut sa imi mai cumpar 1 .... am abonament pe orange si la a 2 licenta imi spune in felu urmator "Ai fost taxat cu 10 euro +tva ai depasit lumita lunara de plata! vei intra in posesia lincentei pe 03.02.2009" deci intrebarea mea e urmatoarea cum fac sa imi dea lincenta azi daca tot am platito? plm sau daca nu sa o anulez.... Astept un rasp:-s
| ||
|
| | #1980 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Astept si eu un rasp...sa stiu ce fac aiurea sa iau lic peste 1 luna:|
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |