![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Cluj | EVE 30day GTC x10
Tocmai am comandat 10bucati 30days GTC [game time cards] pt. EVE ONLINE [ http://shop.computergames.ro/product...roductid=16728 ]. Order id: #2112 Order date: 30-01-2007 17:51:49 Am obs. pe forum ca sunt cateodata probleme cu delivery. So.. pls poate cineva din staff-ul CG sa-mi spuna daca sunt probleme cu delivery la EVE GTCs? Si cam in cat timp le voi primi... sorry I'm on a time-table. Update: Inteleg ca nu voi primi prin posta/curierat privat nimic.. deci sa fac un transfer bancar si apoi voi primi un email cu GTC keys? Doar la sediul Raiffeisen se poate plati? Un transfer prin online-banking nu este posibil? 10x for your time, sper intr-un raspuns soon. Last edited by Herr 9mm; 30-01-2007 at 18:24. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Cluj |
Din cele 10 GTC cumparate [5.5mil ROL!], am ajuns in probleme mari cu 3 - pt ca am vrut sa le vand contra in-game currency. Am fost acuzat de scamming si frauda in-game, credibilitatea mea in joc s-a dus dracului [cel putin cu unele persoane] si am ajuns in atentia Game Masterilor pt frauda cu GTCs si am mari sanse sa-mi fie banat account-ul din cauza ca am incalcat EULA! Si asta datorita GTC-urilor cumparate de la CG - am explicat deja intr-un email la vanzari@computergames.ro ca din cele 10 GTCs, 3! au fost deja folosite inainte sa-mi fie trimise mie! Am trimis si un paste al conversatiei mele cu un Game Master. Va rog sa rezolvati situatia asta imediat, e inadmisibil sa trimiteti keys/codes deja folosite de altcineva! Ca sa nu mai vb de alte probleme in care am ajuns datorita serviciului oferit de firma/site-ul dvs... | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Cluj |
Da, am rezolvat tot cu GM. Abia acum.. dar e tot OK. Oricum tin sa mentionez ca Silviu m-a cautat in 10min de la post-ul problemei pe forum, a fost f. expeditiv. Silviu nu stiu daca mai tii minte, am adminat 1an in PGL long time ago - indiferent ce probleme au fost cu Clujul noi 2 ne-am inteles f bine - at least I remember that way.. ![]() Spune-i la Bossman sau cine se ocupa de EVE GTCs, sa le mai verifice o data inainte de send. Saves a lot of trouble. Mersi again pt. rezolvarea rapida si timpul acordat, e placut sa vad ca te ocupi profesional de clientii CG cand apar probleme. Will buy again from you! | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| EVE Online Key - 30 Zile
Am comandat si eu astazi la ora 12:23:14 un Key pentru EVE Online, plata am facuto la ora 14:48:09 si din cate am inteles din ce am citit prin forum sunt probleme cu livrarea la key-uri si as dori daca se poate sa imi trimiteti si mie key (nu a ajuns pana acum si alta data cand comandam ajungea in max o ora) deoarece time is money . Id-ul comenzii #2680. sa rezolvat
__________________ forever NOOB Last edited by ram_ss; 16-07-2007 at 22:33. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Am si eu o problema. Am trimis vineri 3 august 2007 (ora 14:00 ) un e-mail pentru un Eve online key si nu am nici un raspuns. Ce program are shop-ul de la computergames? Nu exista un numar de telefon sa poti lua legatura cu cineva. Sper ca am postat unde trebuie, daca nu cer scuzele de rigoare. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|