![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | EVE cd key
Am cumparat un cd key de 30 de zile, am facut plata la banca, am trimis pe email detaliile necesare pt livrare si nimic....toate le-am facut azi si pana la ora asta nici un raspuns.... ID-ul comenzii: #2111 Am ales computergames sa imi cumpar un cd key tocmai pt ca stiam ca totul decurge f repede... din pacate cred ca ma insel sper sa nuVa rog sa rezolvati aceasta problema cat mai repede. multumesc | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Cluj |
Bossman chk inbox la vanzari@computergames.ro | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Am facut o comanda de EVE key, am platit sambata (10.02) pe la ora 14 si am trimis mail in jurul orei 15.00. Am 2 probleme: 1. desi au trecut peste 24h inca nu am primit mail cu cd-key-ul; 2. din greseala am trimis mai multi bani. Cum fac sa recuperez diferenta? Comanda #2137. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | comanda eve
am trimis mail la vanzari@computergames.ro cu id chitanta si celelate date necesare dar nimic. Nici mail ca ar fi ceva in neregula nici confirmare ... nimic. Nu exista nr. de telefon pentru contact. Order ID #2357 Se poate rezolva astazi ceva sa pot si eu sa petrec week-end-ul linistit ? | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Adica.. acum, pana diseara sau maine? N-am mai jucat EVE de vreo luna, si am nevoie de keys sa schimb skillurile :| De asemenea, ca sa fiu putin off-topic, am vazut un post in alt thread despre un plan al vostru de a face valabila achizitionarea de cd-keys prin SMS... sper ca veti include si Vodafone, nu doar Orange, cum este la CS. Si cel mai important.. vor fi disponibile si GTCs pentru EVE, sau doar celelalte cd-keys? Nu e chiar acelasi lucru, dar sunt asemanatoare. Last edited by BlackBolt; 11-04-2007 at 13:43. Reason: p.s. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Nimicutza deocamdata. Ok, revenim maine.... Macar sa aduceti destule, ca e ceva timp de cand tot astept sa apara pe stoc un key de 90 de zile. Am vazut ca aveti pagina in php. Nu puteti sa implementati ceva de genul sa pui o bifa la un produs "out of stock" si sa primesc mail cand acesta devine disponibil ? Mi se pare un lucru foarte elegant sa nu mai tot scriem pe forum pe tema asta. See you tomorrow ! | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Non-violence is not inaction. It is not discussion. It is not for the timid or weak. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|