![]() |
| | #24 (permalink) | ||
|
receptionat ! merci
__________________ Barton 2800+@2079MHz@166*12,5@BOX | MB Asus A7N8X-E Deluxe | 2*512ddram GeIL Ultra Platinum @3200 cl2 dual channel | 2*160GB Maxtor SATA + 40GB Seagate ata133 | Asus Radeon 9600 XT | ASUS CRW-5232AS | LITE-ON DVDRW LDW-451S | Microsoft Windows 2003 Server + Linux Fedora Core1 | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Nu aveti decat codurile care se trimit prin mail sau aveti si fizic Gametime Cards ? https://store.eve-online.com/store/c...p?idCategory=7 | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
deci...sunt n00b....dar imi trebuie un cd-key de eve.... buun...am banii (hehe ) ...si acum, cum comand? ma duc la banca....depun banii...iau chitanta aia...dau pe mail ce trebuie dat...astept mailul si sunt fericit? sau imi lipseste ceva? multumesc anticipat | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Eve
Buna, am jucat demoul de 14 zile si acum as dori sa continui...ar trebui sa iau unul din cele 2 ab. : ori de 30 zile ori de 90 zile...corect? Adica nu e o taxa suplimentara pt ca trec prima data pe plata? Pur si simplu iau unul din cele doua abonamente si gata. Daca nu e asa...va rog corectati-ma. Si ca o dorinta....ar fi minunat o posibilitate de a achizitiona aceste abonamente fara drumul acela la banca...prin sms...sau altfel.
__________________ pleya' to pleya' / pimp to pimp | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Quote:
Ar fi VIS daca sar putea asha ceva ! Later Edit: Daca cumpar game time card dintrasta la 550 de mii de la game shop, poate fi folosit pentru prelungirea trialului de 14 zile ? | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
2. Momentan codurile de EVE nu se pot plăti prin SMS.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|