![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Nu am primit inca telefon!
Buna Ziua, Dupa cum zice clar si titlul acestui post, am o comanda in asteptare la shop.computergames.ro. Comanda a fost facuta pe data de 11.02.2007 si inca nu am primit un apel telefonic desi acest lucru ar fi trebuit facut cam din prima. Jocul comandat de mine era in stoc, inca este in stoc(conform spuselor site-ului) dar eu inca is in stand-by. Deoarece am observat ca unii si-au accelerat comanda in acest fel, am initiat acest post. Detalii despre comanda: Date: 11-02-2007 17:39:28 Order id: #2181 Order status: Queued Payment method: Ramburs Delivery method: n/a Va multumesc. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Si eu sunt in aceeasi situatie, numai ca eu am comandat pe 7 februarie. Niciun mail, niciun telefon, nici macar un amarat de raspuns pe forum. Date: 07-02-2007 14:17:45 Order id: #2161 Order status: Queued Payment method: Ramburs Delivery method: n/a Mai sper ca imi va fi onorata comanda, sau imi comand de altundeva? | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Multumesc mult, s-a rezolvat. Asa ca idee am pazit telefonul la mine de cand am facut comanda si orice mobil are o lista de recent calls. In lista aia de recent calls niciodata nu a fost un numar care sa nu il am in agenda(de exemplu numarul vostru ); si credeti-ma ca am stat cu telefonul la cap. Cu alte cuvinte nu stiu cui ati dat telefon prima oara dar nu eu am fost acela. Insa tin sa va multumesc ca m-ati salvat cu jocul ala. Nu mai era nicaieri la alt magazin in Iasi sau magazin virtual din Romania si le-am cautat pe toate. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Bucuresti |
na, si eu stau si ma uit la INVOICE... care e datat 13, si suntem in 17. stiu ca e vorba de telefon in "minim" 3 zile, dar asta inseamna practic ca in maxim cat? pot sa aleg eu un numar, cred ![]() si e sambata, adica maine e duminica, iar luni o sa fie 19. yey! ) 6 zile...
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Bucuresti |
acuma s-a facut 23 februarie... cristibu, tu ai primit comanda, da? ca nu stiu cum se mai cheama de acum... dar numai treaba serioasa nu e. e ceva in neregula cu comanda? vreti sa va sun eu?
__________________ "I dont remember using Teleportation. Yet there I was. Naked." | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
order 2216 astept si eu telefonul...
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
nu pot sa editez primit mail "ne pare rau produsul nu este pe stoc"...faina treaba.
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|