![]() |
| | #23 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 | sal
mai primesc oare comanda mai e si chestia ca as m,ai comanda dar stefan Invoice Date: 10-03-2007 10:10:23 Order id: #2277 Order status: Queued Payment method: Ramburs Delivery method: n/a Computer Games Online SRL OP 52 - CP 16, sector1, Bucharest 70000, Sector 2 Romania Fax: 0314052137 E-Mail: vanzari@computergames.ro | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | ??????????????????????????????
Nu inteleg de ce nu se face un telefon de contact.... de ce dupa ce suntem sunati nu putem suna iinapoi la nr respectiv. am fost sunat azi, am zis sa se revina intr-o ora, deoarece eram intr-o sedinta, si s-a revenit din TOATE PARTILE. am incercat sa sun...pana mi-am descarcat bateria la tel. #2775 asta e nr comenzii...sper sa ma contactati maine,....altfel anulez comanda si il cumpar din magazin..... | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | Eu am probleme mari
Am facut comanda la CS 1.6 Nu am primit telefon si nu ma mai pot loga nici pe contul meu de pe shop sa va zic nr de comanda. Daca dau password recoveri imi da reply-ul urmator: You have requested your lost account information at our web site. Below is your login data. Account information: Usertype: C Username: rd_pacurar Password: Sper sa se rezolve problema cat mai repede. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|