![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Ok , azi dimineata cand am deschis calculatoru mi-a aparut logginul de la steam ! Am baga usernameul si parola dar , pac , parola gresita ! Am dat retrive a lost accout , dar imi apare intrebarea de siguranta care , nu mai stiu ce am pus ( am steamul de ~ 1 an ) ! Am intrat pe steampowered.com dar nu am reusit sa gasesc unde sa trimit un mail sa mi se reseteze cd-keyul sau sa-mi schimbe parola ! Ma poate ajuta cineva ? Dau 1 bere !
__________________ The powers of the hearbs open up the mind ! ![]() Vodafone : (*) 0726 25 35 75 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | hello
Se poate ca sa imi fure careva contul de steam prin strong dc ? Deci faza a fost asa, stateam pe dc cand deodata vad ca cineva imi ia niste poze din cstrike si cfg-ul, incerc sa intru in joc si surpriza: nu imi acepta parola si steam-working. Pot sa mi-l recuperez?
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
uite ca mi-am adus aminte ca scrisesem pe aici, pana la urma mi-am rezolvat problema, mi-am facut cont la steampowered si le-am trimis un mail care continea steam accountul, emailul, nr.tel si adresa. Intr-o saptamana mi-am recapatat steamul ![]() LE: House Addict esti Slim ?? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|