![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | problema steam
am cumparat de la computergames o licenta steam. am facut un cont dupa care l-am activat cu key acela primit, problema este urmatoarea cand am fct contu alex_antonio a mers etc dar nimeni nu imi poate da add pt ca se pare ca e luat de altcineva si eu i-am putut da add de ce nu am fost anuntat cand am fct contul respectiv? eu ce pot face acum nu imi poate da add nimeni ce e de fct in acest caz?
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
se refera la friends list -> add friend after : ce zici tu e ilogic ! ai facut contul alex_antonio apoi ai aflat ca e luat de altcineva , atunci cum l-ai mai facut ? si daca e luat de altcineva => ca ti-a luat contu facut de tine ! | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
ba io am luat o licenta de la 7654 cu mesajul licenta si nu imi mere..... oare care i problema,....lam cumparat de pe un numar al unui prieten de al meu nu mai stiu numaru dar am licenta....administratoru sa imi lase un pm cu mailu sa ii dau licenta sa vada ce ii cu ea...plm...
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
pe mine ma ajuta cineva??? am cumparat o licenta de steam de la 7654 si nu merge invalid code sau cum zice acolo cand vreau sa activez contu...am licenta stiu cand lam luat data ora tot am licenta...tot ce sa fac???? help me pls....ca de nu ma duc la protectia consumatorului daca ii teapa
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
Salut!Va rog frumos imi puteti spune si mie de ce imi eroarea asta " Error verifying STEAM UserID Ticket(server was unable to contact the authentication server)" dar cand intru pe servere fara steam imi merge.Pls ajutati/ma!! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|