![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
Am cumparta cu ceva timp in urma o licenta de cs prin sms la 7654.M-am jucta o buna perioada de timp dupa care intr-o dimineata cand incercam sa ma conectez pe cont imi spune ca :contul nu mai exista sau paorla nu este buna.." ( o aveam notata de cand mi-am facut contul) am trimis si mail celor de la valve si mi-au zis ca in mail sa atasez si o poza scanata a facturii care dovedeste ca am cumparat dar de unde... ca am luat prin sms...! Am vb cu un prieten care il aveam la friends si mi-a spus ca nu am mai intrat pe cont de atunci de cand mi-a dat acel mesaj ... ( deci dak mi l-a furat intra pe cont..) VA rog ajutati-ma sa-mi recapat contul Va multumesc si astept raspuns cat mai repede.!
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
eeeeeee:1.ma avea la friends si dak ai stii ca apare de cat timp nu a mai intrat acel user pe cont 2. MI-am luat alt stema si mi-am bagat acel cont la freinds si imi apare la fel ca nuam am mai intrat pe acel cont de atunci .Va rog frumos spuneti-mi cum imi pot recapata contul! | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
Nu merge acel totorial imi spune "Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrator"! ( In concluzie... imi mai pot recupera contul sau nu...????)
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|