![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #181 (permalink) | ||
|
Nu mai ai nevoie de acel key.Este deja activa pe contul tau. HL nu cred ca se va cumpara curand prin SMS.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #183 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Deja am cumparat Counter-Strike Source si Day Of Defeat Source prin Sms! Aplauze pentru serviciile impecabile, sunt foarte multumit, in 3 secunde am primit sms cu key-urile! Astept sa vad poate se va baga prin sms si Garry's Mod, ca pe asta chiar il vor multi...!!! | ||
|
| | #184 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Week-endul acesta am avut ocazia sa joc Team Fortress 2 . jocul este exceptional !!! Sper ca o sa bagati orange box-ul prin sms si in reteauta ORANGE ca deja numai pot sa astept ). ce este deranjant la acest joc sunt cerintele un pic cam exagerate Cerinţe de sistem: CPU 3GHz, 1GB RAM, Video Card with 256MB in rest AWESOME 10/10 recomand tuturor | ||
|
| | #186 (permalink) | ||
|
Dupa ce ai cumparat jocul, ai aici un tutorial pentru ati activa jocul pe Steam. Tutorial pentru activarea jocurilor Steam
|
| | #188 (permalink) | ||
|
Poti cumpara fara probleme atat de pe abonament cat si de pe cartela. Intra pe http://computergames.ro/sms si urmeaza cu atentie pasii de acolo.
|
| | #196 (permalink) | ||
|
Acum CS:S la ce pret este? Ca pe computergames.ro/sms/ vad ca scrie 10EUR.
__________________ DFI nForce 570 Ultra M2/G, AMD Brisbane 4000+ @ 2625Mhz, Arctic Freezer 64 Pro, 2x 1Gb Kingmax Mars @ 875Mhz, Gainward Bliss 8600 GT GS GLH @ 725/2000 Mhz, 1x WD3200AAKS, 1x LG DVD-RAM, ASUS Ventec Case @ 435W, LG TFT 1952S. | |||
|
| | #197 (permalink) | ||
|
10 E + Tva
|
| | #199 (permalink) | ||
|
Daca as avea o data concreta cu cea mai mare placere as anunta-o. Dar din pacate nu depinde numai noi...
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|