![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #201 (permalink) | ||
|
Odata folosit un key acesta devine invalid.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #202 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
S ar putea sa sune stupid dar sunt curios la categotia games prin sms daca dai click pe orange box imi arata doar Team Fortres 2! Orange box din cate stiu continea mai mult nu ? Pretul e mult prea mic pentru orange box, care depaseste 45$ . Exista cumva restrictii in ceea ce priveste activarea sau instalarea jocurilor? Din cate stiu exista oferte valabile doar in anumite tari in care vanzarile nu sunt cele asteptate de cei de la Valve si jocurile pot fii activate pe steam doar din acele tari. Sa fie si cazul de fata ? Last edited by purice74; 18-05-2008 at 06:53. Reason: evitare double post | ||
|
| | #203 (permalink) | ||
|
Link-ul este la cel mai reprezentativ joc din Orange Box. Pentru Romania am reusit sa avem un pret exceptional - 20 euro + tva. Cu cdkey-ul cumparat vei putea activa toate cele 5 jocuri : Half Life 2, Half Life 2 Episode One, Half Life 2 Episode Two, Portal si Team Fortress 2
| |||
|
| | #205 (permalink) | ||
|
Foarte tare serviciul. Am comandat CS:S ... totul a durat aprox 5min. Keep it up!
__________________ DFI nForce 570 Ultra M2/G, AMD Brisbane 4000+ @ 2625Mhz, Arctic Freezer 64 Pro, 2x 1Gb Kingmax Mars @ 875Mhz, Gainward Bliss 8600 GT GS GLH @ 725/2000 Mhz, 1x WD3200AAKS, 1x LG DVD-RAM, ASUS Ventec Case @ 435W, LG TFT 1952S. | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
Daca ai un istoric mai nefericit la operatorul tau de telefonie mobila e posibil sa nu poti face aceasta comanda. Suna la ei sa ii intrebi despre ce e vorba si dece nu poti face astfel de comenzi la numere speciale. Poti de asemenea sa cumperi platind cu cardul sau prin depunere bancara de pe http://shop.computergames.ro
|
| | #214 (permalink) | ||
|
Pana pe data de 31 mai.
|
| | #215 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
Cei de la CCP au avut mareata dar in acelasi timp idioata idee sa scoata gtcu-rile de 30,50,90 respectiv 100 de zile urmand sa existe doar un singur tip de 60 de zile. Sper, ca toti ceilalti playeri care cumpara prin sms, sa aduceti si de 60 de zile. Cheers | ||
|
| | #217 (permalink) | ||
| Silviu sugestie , poate o sa puneti prin sms si gamecardurile de la AoC(age of conan)
__________________ PS2(l-am vandut ) , PS3(asteapta FFXIII ca in rest e un gunoi ) , Xbox 360 http://tinylink.com/?KvNXNCVzeh , PSP black 3.71 M33 custom (vandut)
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|