![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #281 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
1. Se mai poate plati prin SMS pentru un Eve Time Code? Din cate vad sunt doar optiuni de transfer bancar / plata online prin card. Daca nu se poate acum, se va putea in viitorul apropiat? 2. De ce sunt doar ETC de 60 de zile? Veti mai avea si de 30 de zile in perioada imediat urmatoare? | ||
|
| | #282 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | Quote:
Am gasit raspunsul la a doua intrebare, ramane nelamurirea privind modalitatile de plata. Multumesc anticipat. | ||
|
| | #285 (permalink) | ||
|
Nu e chiar asa simplu. Probabil pana la sfarsitul anului o sa vedem EVE de 60 de zile prin SMS. Din pacate aceste lucruri nu tin de noi.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #289 (permalink) | ||
|
trebuie sa downloadezi jocul de pe site-ul lor si iti activezi licenta pe Siteul NCSoft parca. Nu stiu sigur.
__________________ Grand Theft Auto 4 or Metal Gear Solid 4?Which game will win the Game Of The Year title? Y! ID:sebastian_alexandru_ciubotariu Ex 360 owner and New PS3 owner | |||
|
| | #290 (permalink) | ||
|
Am comandat CS:Source si am primit codul de validare prin SMS dar problema este ca mi s-a intrerupt netul inainte sa scriu codul in campul de validare si cand dadeam validare codului ramanea aceeasi pagina.Vreau sa imi validati codul. P.S Inainte sa fac acest post i-am trimis un PM lui Silviu si lui azd unde am scris numarul de telefon si am mai scris inca o data problema mea.
__________________ Grand Theft Auto 4 or Metal Gear Solid 4?Which game will win the Game Of The Year title? Y! ID:sebastian_alexandru_ciubotariu Ex 360 owner and New PS3 owner | |||
|
| | #292 (permalink) | ||
|
Downloadeaza kitul de instalare de aici : http://computergames.ro/ro/downloads...el-client.html Creeaza-ti un cont si asta e tot.
|
| | #294 (permalink) | ||
|
In acest moment nu mai exista timecard-uri de EVE 30. Exista doar de 60 si pot fi cumparate de pe ComputerGames Shop
|
| | #295 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
Am incercat sa cumpar licenta de CS:S prin sms la 7410 cu textul 318122 ( am incercat de mai multe ori si de fiecare data aparea un cod diferit) si cand apasam "Trimite" imi aparea "block". Ma poate ajuta cineva? Am incarcat cartela special pentru aceasta licenta | ||
|
| | #296 (permalink) | ||
|
Presupun ca ai incercat de pe acest numar : ****894271 Urmeaza cu atentie pasii de acolo. Dupa ce ai dat "Verifica", la pasul 2 va trebui sa trimiti SMS cu numarul acela format din 6 caractere. O sa primesti un mesaj prin care iti va cere sa confirmi comanda. La scurt timp dupa ce ai confirmat aceasta comanda o sa primesti licenta.
|
| | #298 (permalink) | ||
|
Am cumparat un CSS acum cateva minute prin Orange Prepay (xxxx930459) (si asa nu am ajuns la 0$ in 2 ani de zile) (mai am 7$) .. E cea mai usoara metoda, 10$, in 2 minute il cumpar, SMS-urile vin repede, joc activat, mersi mult Puteti sa luati in siguranta - acum ma bucur si eu de CSS. Cumparati cu incredere
__________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|