![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #301 (permalink) | ||
|
Nu.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #303 (permalink) | ||
|
Trebuie sa instalezi Steam-ul Tutorial de instalare Steam Dupa instalare va trebui sa activezi jocul Tutorial pentru activarea jocurilor Steam
|
| | #304 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
Am cumparat aseara un serial, dar nu l-am primit nici pana acum. Pe la 22.15 am terminat cumpararea, mesajul a fost taxat. totul a fost ok, dar nu am primit sms cu serial. Ce pot face acum? sau mai sunt sanse sa il primesc? Merci. | ||
|
| | #305 (permalink) | ||
|
Da-mi pm cu numarul de telefon de la care ai trimis SMS.
|
| | #306 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 | Quote:
Puteti cumpara linistiti. | ||
|
| | #307 (permalink) | ||
Salutare! am incercat sa cumpar si eu un CS Source si pana am primit toate mesajele au trecut vreo 5 min. am trimis validarea, am primit codul de verificare(m-a taxat cu 10e) si cand am dat valideaza pe site mia aparut:"Sesiunea dumneavoastra a expirat.....contactati .......". pe scurt am facut-o varza. ce pot sa fac acum???
| ||
|
| | #308 (permalink) | ||
|
Daca nr tau este : 07240x98x0 ti-am confirmat comanda si in mod normal ar fi trebuit sa primesti SMS.
|
| | #310 (permalink) | ||
|
Descarca de aici ultimul client de Lineage II.
|
| | #313 (permalink) | ||
|
In momentul in care activezi jocul, primesti si 30 de zile gratis.
|
| | #315 (permalink) | ||
|
Salutare am trimis si eu un sms la 7410 cu textul 771255 pt css, nu am primit nici un un key, acesta este mesajul pe care l-am primit in browser : Mulţumim! Vei primi în cel mai scurt timp licenţa la numărul de telefon 0749891736. Inca nimic...ce se poate face ??
__________________ sa fiti iubiti de stiti voi cine.... | |||
|
| | #317 (permalink) | ||
salut am trimis si eu un sms pentru a achizitiona cs:source de pe orange si nimic :| l am trimis pe la ora 20:00 in aceasta seara vineri 10 ocrombrie 2008 help please sunt dispertat ....ps: creditul mi a fost luat adica cei 10 euro +tva...contactati ma la razvan_adidas2000@yahoo.com | ||
|
| | #319 (permalink) | ||
|
Se pare ca au fost niste probleme la Orange astazi iar unele SMS-uri nu s-au livrat. Cei care ati fost taxati si nu ati primit licenta comandata am sa va rog sa imi dati PM cu numarul de telefon de la care ati trimis SMS.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|