![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #26 (permalink) | ||
|
Nu, pe Orange inca nu merge. Deocamdata poti sa cumperi prin SMS doar de pe Vodafone, sau poti cumpara de pe shop.computergames.ro cu depunere bancara sau plata cu cardul online.
| |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
am cumparat si eu lineage 2 prin sms. totul a mers ca uns aproape instant. totusi am o problema cu crearea contului...nu stiu daca trebuie postat aici dar totusi poate ma poate ajuta cineva. am intrat pe plaync.com sa imi fac cont...am bagat key-ul cumparat de pe computergames dar la un anumit pas imi cere si cartea de credit sau timecard -_-. eu nu am credit card si nici time card. stie cineva cum pot sari peste acest pas ?
| |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Am reusit sa fac o prostie, am trimis codul care mi-a aparut pe site la numarul respectiv, am trimis acelasi numar + CONFIRM ... si am inchis din greseala pagina :| Am fost taxat si am primit codul totusi, dar nu prea am cum sa mai verific, imi zice ca nu mai pot sa folosesc serviciul pana nu stiu cand ... can i get some help? | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Va rog...help me...:((
am cumparat licenta de la voi...adik am trm sms "LICENTA" la numarul 7654 si nu am primit nicio licenta...nicio confirmare (...va rog...sper sa o primesc...facetimi si mie un "cadou" de revelion...Sarbatori fericite for all.!!!. | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Am adaugat urmatoarele pachete la http://computergames.ro/sms: Counter-Strike:Source + Counter-Strike 1.6 + Counter-Strike Condition Zero - 20 EURO (doar Vodafone) Counter-Strike:Source + Day of Defeat - 20 EURO (doar Vodafone) Counter-Strike:Source + Day of Defeat: Source - 20 EURO (doar Vodafone) Counter-Strike 1.6 + Counter-Strike: Conditin Zero + Day of Defeat + Day of Defeat: Source - 20 EURO (doar Vodafone) | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Romania, Bucarest... |
eu vreau CS:S prin Orange, sper sa nu mai dureze mult nici acum nu mi-am luat | ||
|
| Advertisment | |
Devino un campio de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|