![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #41 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | cand va fi pe orange, o sa mearga sa iei licenta si pe abonament nu? nu conteaza daca-i cartela/abonament.Ca-mi zicea unu ca daca ai abonament nu merge:| | ||
|
| | #42 | ||
| O sa mearga si pe abonament si pe cartela . Nu conteaza | |||
|
| | #43 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Salut! As dori si eu sa cumpar prin SMS prin Vodafone un pachet promotional (source multiplayer) care sa contina doar jocurile urmatoare : Counter-Strike Source Day Of Defeat Source Half-Life 2 DeathMatch Cand va fi acest pachet disponibil pentru cumparare prin SMS Vodafone? Ca pe Steam exista acest pachet... | ||
|
| | #44 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | am o intrebare: Cand o sa fie disponibil Orange Boxu ? :P | ||
|
| | #45 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | hl2 dm este gratis pt cei cu placile ati | ||
|
| | #46 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Mai dureaza mult pana o sa se poate cumpara Source si prin Orange ... i cant wait :P ) | ||
|
| | #47 | ||
| Am vazut acum la Vodafone pe site http://www.vodafone.ro/personal/deta...-vodafone.html ca este oferta daca iti activezi o cartela cu numar iti da 4 Euro bonus. Asa ca: pentru cei care nu aveti telefoanele codate in alte retele, va luati o cartela Vodafone noua si va da 4 Euro bonus, dupa care trebuie sa o mai incarcati doar cu 11 euro ca sa luati CS:S. Tare, nu? | |||
|
| | #48 | ||
| pachetul Day of Defeat + Day of Defeat Source - 15 EURO pe orange ..este valabil ? | |||
|
| | #49 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Counter-Strike:Source + Counter-Strike 1.6 + Counter-Strike Condition Zero - 20 EURO este valabil si pe orange?? & pe langa aia 20e se adauga si TVA? | ||
|
| | #50 | ||
| Da, se adauga si TVA.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #51 | ||
| Jocurile care costa 15 sau 20 EURO inca nu sunt valabile in reteaua Orange. | |||
|
| | #52 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Suceava | ok, dar nu aveti o idee cam cand o sa apara? poate luna viitoare? ![]() | ||
|
| | #53 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | sal nu se stie inca cand vom putea cumpara 10+ de pe orange? | ||
|
| | #54 | ||
| Destul de curand.Se lucreaza.
|
| | #55 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | ms pt raspuns | ||
|
| | #56 | ||
| S-ar putea introduce la TimeCard-uri si WoW ? Eventual care sa mearga si pe Oringi. Multumesc ! | |||
|
| | #57 | ||
| si pentru cei cu placi nvidia http://www.steampowered.com/nvidia/ | |||
|
| | #58 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Silviu te rog ajuta ma si pe mine ....ti am trimis PM.Multumesc anticipat. | ||
|
| | #59 | ||
| Salut. Am cumparat EVE Online 30 de zile prin SMS, am urmat pasii, am trimis SMS cu numarul "875122" la 7566, iar apoi "875122 CONFIRM" la 7566, dar nu am primit nimic inapoi. Daca dau mesaj cu acelasi cod, la acelasi numar, imi spune ca comanda a fost deja achitata. Ma poate ajuta cineva? | |||
|
| | #60 | ||
| Da-mi pm cu numarul de telefon.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|