![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #61 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Silviu iti multumesc pentru promptitudine.....tine o tot asa. Sunt fericit ![]() | ||
|
| | #62 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Se mai "aude" ceva de plata prin Orange a pachetelor de 15 si 20 ? | ||
|
| | #63 | ||
| Deocamdata se lucreaza pentru asa ceva. Cand o sa se finalizeze o sa facem publica aceasta actiune.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #64 | ||
| salut, am trimis sms la 7377 apoi am trimis si al doilea sms cu codul care l-am primit si cuvandul "DA" cat mai dureaza pana primesc codul pt steam? L.E: codul de validare pt a valida tranzactia trebuie sa-l primesc dupa ce am trimis al doilea sms cel cu textul "DA"?
__________________ YM: cezzzarica | |||
|
| | #65 | ||
| Poti cumpara cu cardul sau prin depunere bancara de pe Shop.
|
| | #66 | ||
| Ar fi frumos sa fie inclus in promotia asta cu SMS-urile si Half Life Source. Am vazut ca pe steam e 9.95$, aici ar putea fi pus la 10 euro la un loc cu CS1.6 sau ceva de genul...
__________________ "Not strong, only aggressive, cause the power ain't directed That's why, we are subjected to the will of the oppressive" - Mos Def | |||
|
| | #67 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | agreed si half life 1 si toate jocurile valve ![]() | ||
|
| | #68 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Buna seara!Am vrut sa imi cumpar Day of Defeat Source prin SMS ..,am urmat toti pasii specificati si am avut o mare surpriza cand am primit urmatorul sms de la nr 7410 :cerere invalida!ai fost taxat cu 10eur +tva.contacteaza serviciul suport.mobilpay.ro tel 021-5291749....Ce este de facut ?Va multumesc anticipat. | ||
|
| | #69 | ||
| Da-mi nr tau de telefon pe pm.
|
| | #70 | ||
| Am incercat sa cumpar Orange BOX prin SMS si cand apas cumpara, imi apare "Sectiune SQL invalida". Sunt probleme cu site-ul ?
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| | #71 | ||
| Mici probleme. O sa remedieze in scurt timp.
|
| | #72 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | am cumpar in cursul zilei de duminica o licenta de cs1.6 am trimis cele 2 sms`uri si dupa cel cu "DA" am fost taxat cu 10.1 euro am primit acel cod d validare si cand sa bag acel cod de validare numai aveam acea fereastra web... imi zicee the pagecannot be displayed acum ce pot sa fac..am codul toate cele in telefon in caz ca e nevoie de o verificare multumesc anticipat. | ||
|
| | #73 | ||
| Da-mi pm cu numarul de telefon si acel cod de validare.
|
| | #74 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Sent .. | ||
|
| | #75 | ||
| Am primit, in mod normal ar trebui sa primesti msg cu key-ul tau.
|
| | #76 | ||
| aduceti si voi audiosurf ![]()
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | 8600 GT | 2gb RAM Kingmax | | |||
|
| | #77 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | ETA pentru CS:S la Orange ? ![]() | ||
|
| | #78 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | :(( mda.. buna....am intrat pe computergames la cumpara jocuri prin sms...am trimis mesaj ma taxat cu 10 euro plus tva si cand am bagat codul la validare mia zis k nu e bun (( am codul cu care am trimis mesaju si am si codul pe care mi lau trim cei de la computer games....plzzzzzzzz helllppppp... | ||
|
| | #79 | ||
| Da-mi pm cu numarul de telefon si acel cod de confirmare.
|
| | #80 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Am si eu o nelamurire in legatura cu orange box. Mi se pare foarte ieftin. Daca vreau sa il cumpar cu cardul de pe computergames este 130 ron, promotia de craciun a fost de 99 ron iar pachetul prin sms este 20 euro. 3.6388 * 20 = 72.776 ron. Pe steam store jocul costa $49.95. Deci unde vroiam sa ajung... contine orange boxul comandat prin sms toate cele 5 jocuri, HL2, HL2EP1, HL2EP2, Portal si Team Fortress 2? Adica toate de pe site: http://orange.half-life2.com/ | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|