![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
|
Da, OrangeBox contine toate acele 5 jocuri.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Promotia e valabila in limita stocului disponibil.
|
| | #85 (permalink) | ||
|
Se lureaza la asta.
__________________ ComputerGames Shop Last edited by azd; 27-02-2008 at 16:09. | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Lineage 2 @ 20.00 EUR http://www.computergames.ro/sms TimeCard-urile NcSoft de 30 vor fi disponibile saptamana viitoare.
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Nu stim o data concreta din pacate. Insa, cu siguranta vor exista oferte pentru acele pachete astfel incat sa se poata cumpara si de pe Orange. Viziteaza http:///www.computergames.ro/sms pentru a fi la curent cu ultimele oferte.
|
| | #93 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Romania, Bucarest... |
am cartela orange, am dat validare la codul primit, am asteptat vreo 10 minute dupa care imi spune : " mobilpay.ro nu a reusit sa-i confirme comerciantului Licenta faptul ca ai platit...." dupa vreo 10 secunde am primit licenta chiar daca mi-a dat "eroarea" am bagat licenta si imi spune asa: "Duplicate Product Code The product code you've entered has already been activated by an existing Steam account, and is therefore invalid. Your subscription to Counter-Strike: Source has not been completed. See the Steam support site for more information " Eu inteleg ca aceasta licenta a fost deja activata ... pai si eu ce fac acuma ???????? | ||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Din pacate asa este...nu stim o data concreta. Stim doar ca in aproximativ o saptamana se vor putea cumpara key-uri si de pe Cosmote.
|
| | #99 (permalink) | ||
|
Deocamdata Half-Life 1 nu se va comercializa de noi. Statisticile de obicei se dau la sfarsit de an.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|