![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Quote:
Poate ca cer prea mult
__________________ n-am pixu' la mine... | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Puteti cumpara World of Warcraft Prepaid Card de 60 de zile de pe http://shop.computergames.ro - 99.99 RON Il primiti in cateva minute de la cumpararea cu cardul si in maxim 2 ore de la confirmarea platii in cazul depunerii bancare.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
Cu Lineage 2 este o mica problema si o sa se rezolve in cel mai scurt timp. NcSoft timecard de 30 nu se afla pe stoc, in schimb poti cumpara Timecard de 60 de zile de pe ComputerGames Shop
|
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Buna ziua, am scri nr meu de telefon, tot acolo pe site pt Counter Strike Source + CS 1.6 + CS Condition Zero, am ajuns la pasul 1, mi-a verificat numarul de telefon, iar la pasul 2, dupa ce am trimis primul mesaj la 7377 cu textul 345447, am primit un mesaj asa:Pentru validare trimite SMS la numarul 7377 cu textul: 345447 DA Cost total pentru Pack CSS,CS1.6.CSCZ:20.1EUR+TVA. Numar de suport 0215297049. Am trimis doua mesaje chiar pt k nu am stut exact care este textul complet pe care trebuie trimis si am trimis asa 1. 345447 DA si a 2a oara :345447 DA Cost total pentru Pack CSS,CS1.6.CSCZ:20.1EUR+TVA. Numar de suport 0215297049. Astept de ceva timp sa vina acel cod de verificare, va rog cat mai repede ce pot face ?!!?!
| ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
O sa ajunga SMS-ul cu licentele in scurt timp.
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Ai primit si sms-ul cu key-urile.
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Ai pm cu key-urile.
|
| | #114 (permalink) | ||
|
Deocamdata inca nu s-au implemantat pachetele de 15E - respectiv 20E si sistemul de plata prin SMS.
|
| | #116 (permalink) | ||
|
In curand vor fi diponibile timecard-urile de 30 de zile. Pana atunci, poti achizitiona timecard de 60 de zile de pe ComputerGames Shop
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Pe viitor ar fi frumos sa fie si Garry's Mod disponibil. :-)
| |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|