![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #162 (permalink) | ||
|
Nu se mai poate cumpara Lineage 2 prin SMS. Poti cumpara Lineage 2 de pe ComputerGames Shop alegand plata cu cardul.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #163 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
| ||
|
| | #166 (permalink) | ||
|
Deocamdata nu avem o data concreta. Cu siguranta vom grabi procesul de achizitie.
|
| | #172 (permalink) | ||
|
P@ul, Andrei221 credti voi ca suntem asa rau intentionati si nu vrem sa facem acest serviciu valabil si pentru Orange? Din pacate aceasta optiune nu tine de noi. Depunem eforturi, de ceva vreme, pentru a face acest serviciu disponibil si pe Orange. Pana atunci puteti achizitiona licentele platind cu cardul de pe http://shop.computergames.ro , primiti licentele la cateva minute dupa confirmarea platii.
|
| | #173 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 Location: Bocsa, Caras-Severin |
Buna, am si eu o intrebare ... va rog stiu ca s-a mai pus intrebarea aceasta... vom avea ocazia sa cumparam HL1 prin SmS ? am cumparat acum 2 zile cs1.6 cz, si cz deleted scenes...mesg lam prmit in 2 sau 3 secunde .sunt foarte multumit de serviciu KEEP IT UP !sa speram ca vom putea achizitiona produse cat prin sms cu 15 20 Euro cat mai repede | ||
|
| | #175 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | 8600 GT | 2gb RAM Kingmax | | |||
|
| | #176 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
am o intrebare daca imi reinstalez windowsul si imi instalez iara steam-ul osa mai am counter-strike:source? ca de fiecare data cand l-am reinstalat am avut doar counter-strike 1.6 si counter-strike:condition zero va rog scrietimi careva sa stiu | ||
|
| | #178 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #179 (permalink) | ||
|
Jocurile care le ai activate pe contul tau de Steam nu tin de dezinstalarea/instalarea Windows-ului.Ele sunt deja inregistrate pe un cont si nu pe un calculator.
|
| | #180 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 Location: Bocsa, Caras-Severin |
Deci sa intelg, ca nici de serialul de la cs 1,6 din telefon numai am nevoie ? Si puteti sami raspundeti la intrebarea...vom putea cumpara HL1 prin SMS ?card nu am :-|
__________________ www.pricop.as.ro-> Galerie personala cu lucrari facute in 3DS MAX 9 SI PHOTOSHOP CS2 | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|