![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Cum platesc prin SMS? Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati http://www.computergames.ro/sms ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #342 (permalink) | ||
|
Aceasta licenta o folosesti pentru a activa jocul pe Steam. Ai mai jos un tutorial de activare : Tutorial pentru activarea jocurilor Steam | |||
|
| | #343 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 |
Nu am stat sa mai citesc toate paginile, dar citind postari de mai bine de un an, spuneati ca se va putea folosi si orange pentru a cumpara CS:S prin sms. Din cate am vazut pe pagina principala cu jocurile care se pot achizitiona prin sms, observ ca doar prin vodafone se poate cumpara acest joc. Orange nu vrea ? | ||
|
| | #345 (permalink) | ||
| Quote:
L4D va fi disponibil cel mai probabil in primavara la ComputerGames Shop. | |||
|
| | #346 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 | Quote:
Cu alte cuvinte, nu se mai poate ? Sunt sanse sa mai fie astfel de oferte, sau macar optiunea de buy prin orange ?Singura varianta ar mai fi cardul, in cazul in care nu detin un numar de Vodafone ? | ||
|
| | #347 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
am dat comanda azi de un cd key la team fortress 2, mi-a venit licenta dar nu e valida ! se poate rezolva cumva ?ziceti ceva ca turbez le:s-a rezolvat.ms gg pentru implementarea sms in tf2 Last edited by StEFaN7; 23-12-2008 at 17:05.. | ||
|
| | #348 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Guys, ajutati'ma va rog. Sunt pe Orange, cred ca innebunesc. Am 17 euro, vreau sa cumpar Counter Strike:Source. Stiti prea bine ca nu pot decat daca sunt pe Vodafone. Vreo solutie? Come on, I want to play something good this Christmas!
| ||
|
| | #349 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 | Quote:
Nevermind, am ales pana la urma optiunea e-payment, works like a charm | ||
|
| | #351 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 Location: Earth |
Salutare, mi-am luat ieri de la voi, prin SMS, CounterStrike:Source si Day Of The Defeat:Source. Mi-au venit codurile fara probbleme, am activat si instalat Day OF The Defeat, la fel, fara probleme. Dar Counteru nu a vrut nici cum, adica, dupa ce am introdus codul, in loc sa imi activeze jocul si sa inceapa downloadul imi cere sa introduc CD/DVDul in drive. Ce pot face? Yo am incercat sa reinstalez Steamul, l-am bagat si pe alt calculator, indiferent de ceea ce am facut, tot la fel imi face - imi cere sa bag DVDu. Help. | ||
|
| | #353 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2009 |
ce se aude de counter-strike source? ca vad ca nu se poate cumpara, sau cel putin mie nu-mi apare acolo pe site Cumpără jocuri prin SMS | ||
|
| | #356 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Quote:
| ||
|
| | #360 (permalink) | ||
|
nu se poate face prin 2 sms-uri ? de 2 ori 7.5 euro sau asa ceva....
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |