![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Cum platesc prin SMS? Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati http://www.computergames.ro/sms ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #521 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 |
sal din nou . As vrea sa rog Administratia sa activeze "cumapararea jocurilor prin sms si in Republica Moldova" de pe acest site. Daca cererea mea va fi acceptata atunci eu voi fi recunoscator, pana in cer . Cel putin CS:Source ;D . Ms anticipat
| ||
|
| | #522 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
1.Nu , Orange Box l-am luat prin shop ,doar celalalte prin sms. 2.Nu m-ar deranja daca as incarca cartela Orange cu 50 EUR ca sa imi iau L4D2. As putea sa o incarc si cu 100 ca sa-mi iau Valve Complete Pack daca ar avea prin sms de vanzare. | ||
|
| | #525 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- daca doresti neaparat un joc,iti incarci cartela si cu o suta de euro,jocurile nu dispar dupa o zi din lista... dureaza cel putin doua trei luni,deci ai timp sa pulsezi pe cartela
__________________ Cand cineva iti intinde o mana ... ATENTIE ... cealalta poate fi HOATA Last edited by [pustiu]; 10-06-2009 at 17:33.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #530 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
scuze ca am fost am scris asa aiurea .. am fost nervos si suparat .. deci sa incepem .. am descoperit parola .. 1 . .. dupa acea mi-am fak setarile inapoi am schimbat parola si MAilul mi-am rebagat Prieteni Ok .. apoi ma duc sa ma culc . Bun .. dimineatza la 11:35 intru pe calculator si peste 5 min vad ca imi iese De Pe steam si imi zice cand vreau sa ma loghez The Steam Account Has Been Disabled. pesupun ca acel hacker a facut reclamatie si cei de la Steam mi-au disabled contul .. Bun .. am vorbit cu wicked de la SteelSeries si pot sa zic ca este nesimtit deoarece nu a vrut sa-mi Enable-ze contul . Astept un Raspuns de la azd sau StRaT0 . Deoarece nu stiu daca mia am vro` speranta .. Nici cei de la Steam Suport nu vor` sa-mi raspunda .. Astept un raspuns cat mai repede | ||
|
| | #532 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
am trimis un sms si am uitat sa scriu DA la sfarsit. va rog sa ma ajute si pe mine cineva -------------------- Editare ulterioară -------------------- nr tel 0765239129 Last edited by end4ls; 21-06-2009 at 15:40.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #534 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Salut Salut,am dat pe www.computergames.ro/sms si am bagat numarul meu si licenta Cs+CZ am dat next,accept etc. am ajuns la numarul de telefon,am dat verifica,mi-a aparut un nr de telefon si un text ,am trimis ,mi-a venit codul si l-am bagat pe site apoi am dat verifica.Am stat 30 de minute si tot imi aparea "Cerere se rezolva" sau ceva de genul,nu mai stiu exact.Iti dau codul care l-am primit sa imi dai licenta? Sau cauti tu in lista de cumparatori si ma suni sa-ti confirm ca eu sunt ? Te rog eu frumos sa ma ajuti cu licenta | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |