![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| STEAM Games downloads - local mirror
Buna seara. Exista posibilitatea ca in cazur jocurilor achizitionate prin STEAM sa fie un mirror local la noi in Romania ? Ma refer la jocurile cele mai populare ca Company of Heroes, Counterstrike, Half Life 2. Ca din afara este foarte greu, intrucat in cazul jocurilor peste 6 GB , la o banda de 200 K/s dureaza extrem de mult pana vine jocul. Plus ca in cazul actualizarilor, practic mai inseamna sa mai luam inca o data jocul.
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Exista servere de content Steam in Romania, inca de la lansarea serviciului, in 2003. Ele sunt filtrate , doar IP-urile de RO le pot accesa. O sa facem un update la aceste ip-uri plus vom muta aceste servere intr-un alt datacenter. Eu de exemplu fac update de pe RDS cu 2 mb .
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Uite, in cazul sunt pe Fiberlink. Cand am luat Company of Heroes prin STEAM mi-a mers download-ul cu 180 - 200 K/s si la 8 GB cat are jocul am stat cam 10 ore. Intre timp a aparut un alt patch si iar am stat sa iau 6 GB la 200 K/s. Acest joc nu este si el inclus pe aceste servere ? De ce nu pot folosi si eu serverele din Romania ci doar alea din afara ?
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Poti incerca aici. O sa afli acolo ce trebuie sa faci.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
sal... ca sa nu mai deschid alt topic...vreau sa downloadez iau CS:S de pe steam dar nu stiu de unde reglez directorul in care sa mi-l puna. El mi-l pune in C unde este windows-ul si e putin spatiu. Ajutor...cum fac ?
__________________ If every citizen was armed, no one would be dumb enough to shoot people ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|