![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Probleme cu licenta pt steam
Am trimis sms la 7654 pt licenta de pe nr 0741781283 pe la ora 14 si inca nu am primit nimic. Am mai cumparat tot asa o licenta si atunci am primit cd-key. Ma putetzi ajuta? Va multzumesc. Astept raspuns. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ai pm
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Si eu am aceasi problema.......am trimes sms tot la 7654 ......la ora 13 de pe numarul 0748923520......si nu am primit pina in momentul de fata nici un mesaj ......am mai cumparat odata prin acelasi sms ....si a mers....am primit imedia cd-key-ul.......imi puteti da si mie o explicatie ???va multumesc
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
jony ai pm.
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Steam
-pe deta de 13-ianuare-2008 ora 20:40:05 am trimis un sms la 7654 , iar pe data de 14-ianuarie-2008 ora 12:48:23 am primit un mesaj in care scria : "Pentru achizitionarea unui pachet de servicii BursaTransport.ro (tel 0729164224) in valoare de 10 EUR raspundeti cu textul DA la acest mesaj." Ma puteti ajuta sa pot sa imi primesc steamul?? (nr de tel 0752355325)
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Ianos , ai pm. Te rog sa verifici.
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
am luat o licenta de counter strike si condition zero ..prin sms si nu am primit licenta..doar codul care il introduci pe site.. va rog sa ma contacta-ti la id`ul aditzone69@yahoo.com | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Te rog sa-mi dai pm cu numarul de pe care ai trimis sms.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|