![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Garry's Mod ce ar fi sa bagati si Garry's Mod ?? | ||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | da ar fi super sper sa va ganditi si la asta ![]() ![]() | ||
|
| | #3 | ||
| Cu siguranta vom lua in calcul aceasta propunere.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Chiar ar fii fain sa fie si Garry's Mod-ul bagat... Dar pacat ca trebuie si un joc source... Dar n-ar fii rau sa fie Garry's Mod + Counter-Strike: Source... Sa zicem... ![]() | ||
|
| | #5 | ||
| +1 pentru Garry's Mod şi de la mine. | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | cei care doresc sa bage si Garry's Mod sa spuna aici poate asa o sa avem si Garry's Mod ![]() | ||
|
| | #7 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | +1 pt garry's mode. | ||
|
| | #8 | ||
| +2 (eu si berea din mana )
__________________ "Not strong, only aggressive, cause the power ain't directed That's why, we are subjected to the will of the oppressive" - Mos Def | |||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | si eu +1 pt garry's mod ![]() | ||
|
| | #10 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | me too for garry's mod >- puneti-l va rog mult ca nu exista cai de plata decat prin paypal iar in paypal nu poti baga carduri romanesti deci doar sa faci bani prin surveys \ clicks pe aduri pt bani si e greu eu ma chinui de 2 luni si nu am strans destul cat pentru un Gmod | ||
|
| | #11 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Barlad | si eu as vrea sa puna Garry's mod... imi place jocul | ||
|
| | #12 | ||
| +1 4 garry's mod | |||
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | +1 pt garry`s mod | ||
|
| | #14 | ||
I want this so baaaaad! | |||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Sii euu vreauuu jocuuuuuuuuu ( | ||
|
| | #16 | ||
| Nick anterior: mav3r1ck_pgl Join Date: Dec 2007 | +1 pt garry`s mod ![]() | ||
|
| | #17 | ||
| Si eu vreau GMod. | |||
|
| | #18 | ||
| Si eu vreau GMOD!!!! | |||
|
| | #19 | ||
| Si eu +1 GMOD | |||
|
| | #20 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Well Gmod cumparat prin SMS RIP din cate se pare Desi azd a zis ca va lua in calcul propunerea nu ne-a fost dat nici un anunt din care sa aflam daca garry's mod va fi pe sms sau nu Stiu ca este foarte mult de lucru si va respect pentru efortul vostru tot v-as ruga sa puneti Garry's Mod la smsluand in considerare si numarul celor care il cer + cei care nu si-au exprimat opinia.Alte jocuri hai le mai cumperi din magazin dar asta nici macar in america nu e in magazine si asa va ramane vandut doar pe steam din spusele creatorului, Garry Newman Inca odata va rog sa puneti acest joc magnific pe sms sau macar prin plata prin cont bancar | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|