![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
si eu as vrea sa se puna garry`s mod, sa putem cumpara de pe telefon ... claudiu, gusturile nu se pot discuta, unora li se pare o prostie altora le place, mie personal imi place foarte mult si la fel ca multi care au postat aici, nu am carte de credit cu care sa platesc pe steam, si joc de pe non steam, si intampin o groaza de probleme, si nu cred ca daca ar adauga jocul acesta la /sms ar iesi cu ceva in pierdere. am o gramada de prieteni care vor sa cumpere acest mod si pur si simplu nu au de unde, ar fi un pas inainte sa adaugati garry`s mod.
| ||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
Din cate stiu pentru garrysmod trebuie un alt joc source, fara nu prea aveti modele.. deci cateva patchete de genu: css+gmod, tf2+gmod, dods+gmod,hl2ep2+gmod.. etc.. uitati cateva poze facute de mine in gmod ![]() in prima poza am pus o bomba "naquadah" pe "Luna" si i-a scos afara de pe server ) pe toti in afara de mine si "zombie" in a doua pe un server Roleplay am facut destui bani )iar in a treia tot pe server roleplay aveam arme la greu ![]() +1 pentru acest mod un packet super bun ar fi css+garrysmod
| ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
uhmm... baieti? stiti ca exista garry's mod v9 gratis? trebuie doar sa aveti css si hl2 dm... unii zic ca trebe si hl2 da am gasit un viteo care demonstreaza ca nu trebe... + am gasit ca poti avea hl2 dm gratis daca ai placa video ati sau nvidia: hl2:dm (ati): ATi Steam Offer hl2:dm (nvidia): Portal: First Slice is free for all NVIDIA Gamers gmod v9.0.4b (nu sunt sigur daca ultima varianta dar v9.0.4c nu gasesc, daca gasesc schimb linkul) :AusGamers Files - Garrys Mod v9.0.4b videoul care arata cum sa faci sa mearga fara hl2: in video description zice ca ai nevoie si de source sdk, da ala trebuie s il ai cand ai css... | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
insurgency stiu asta... nu trebuie sa imi zici... am destula experienta cu source engine am facut multe modificari la jocurile mele, oh yeah 8-> s schimbi animatziile de la caracterele de la tf2 intre ele... ce chestie haioasa iese...
| ||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Nu puteti juca Garry's Mod 9 daca nu aveti o versiune de joc Source CUMPARATA (pentru a avea Source SDK fara de care nu poti juca gmod 9). In schimb daca aveti Gmod 10 (cel la 9$) nu veti mai avea nevoie de nici un joc source pentru ca veti primi automat Source SDK, in plus veti avea suport din partea echipei Gmod la el, mereu veti avea update-uri, mereu veti putea juca online pe toate serverele. In schimb gmod 9 nu mai are suport din partea echipei Garry, nu mai sunt server (cele care sunt, sunt goale) sunt pline de bug-uri si de jucatori codati. Bagati mana in buzunaru lu taticu si furati-i cardu cand sta la şpriţuri de revelion si cumparati gmod 10 pentru ca pana pe 2 ianuarie gmod 10 este la 8Euro (cu tva inclus). Eu mi-am cumparat toate jocurile cu card-ul, nu exista probleme si alte prostii ca va fura datele de pe card. Nu cred ca 350 de mii sunt o problema pentru un joc la care vei avea mereu update-uri si pe care il poti juca mereu online cu prietenii. Iar pentru cei care vor garry's mod prin sms, sa stiti ca nu e atat de simpla situatia, credeti ca cei de la computer-games nu v-ar pune la dispozitie toate jocurile de la VALVe? Dar sunt anumite clauze pe care CG le au cu cei de la steam/valve iar intre ei este un anumit contract in care sunt anumite obligatii. Last edited by kuddo; 30-12-2008 at 19:10.. Reason: Pentru ca pot. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
kuddo vad ca te crezi foarte destept... FYI trebe sa ai un joc source si pentru gmod 10, oricare si numai 1, gmod 9 nu il mai suporta nime, si ce daca? e gratis, eu am oferit o varianta daca vrei gmod si nu ai cum sa faci rost de el, aparent kuddo nu prea stii cum merg lucrurile cu steam shi game engines ... nu te baga unde nu iti fierbe oala...
| ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Denis92 ai avut dreptate in legatura cu source engine-ul. Nu cred ca era nevoie sa te adresezi in acel mod. Eu mi-am cumparat mai multe jocuri odata si de aceea nu am observat acest lucru. De asemenea este mentionat pe pagina de la steam la sectiunea Garrys Mod ca ai nevoie de un joc source (oricare) pentru a putea juca gmod. Intr-adevar ar fi ceva bani la mijloc deoarece ar trebui sa cumparati CS:S de exemplu care costa cam 10E (la ComputerGames) si gmod care costa tot cam 10E (la steam). Nu prea renteaza daca ma gandesc mai bine. Cei care vreti sa cumparati jocuri de la steam de pe site va puteti face un card pentru studenti (nu conteaza daca sunteti la liceu). Acest card il puteti face la ING Bank, este scutit de toate taxele aferente unui card normal. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2009 |
inca una de la mine > <> <> <> <> <> <> <> < +1 Gmod
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |