![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
si eu as vrea sa se puna garry`s mod, sa putem cumpara de pe telefon ... claudiu, gusturile nu se pot discuta, unora li se pare o prostie altora le place, mie personal imi place foarte mult si la fel ca multi care au postat aici, nu am carte de credit cu care sa platesc pe steam, si joc de pe non steam, si intampin o groaza de probleme, si nu cred ca daca ar adauga jocul acesta la /sms ar iesi cu ceva in pierdere. am o gramada de prieteni care vor sa cumpere acest mod si pur si simplu nu au de unde, ar fi un pas inainte sa adaugati garry`s mod.
| ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
Din cate stiu pentru garrysmod trebuie un alt joc source, fara nu prea aveti modele.. deci cateva patchete de genu: css+gmod, tf2+gmod, dods+gmod,hl2ep2+gmod.. etc.. uitati cateva poze facute de mine in gmod ![]() in prima poza am pus o bomba "naquadah" pe "Luna" si i-a scos afara de pe server ) pe toti in afara de mine si "zombie" in a doua pe un server Roleplay am facut destui bani )iar in a treia tot pe server roleplay aveam arme la greu ![]() +1 pentru acest mod un packet super bun ar fi css+garrysmod
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|