![]() |
| | #50 (permalink) | ||
|
Numai cereti degeaba pentru ca jocul nu se activeaza retail jocul poate fi cumparat doar prin steam cu card uitati va pe pagina asta https://support.steampowered.com/kb_...7480-WUSF-3601 numai astea sunt jocurile care pot fi activate prin steam
| |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
uite ca si io mam inregistrat doar sa zic +10 !!!! GMOD FTW !! si io deobicei nu ma inregistrez la nik :S deci sper sa baGATZI ODATA gmod 10 PL0X ! ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- mai bag +1 pt ca is desperat dupa gmod Last edited by crazzy756; 10-06-2009 at 18:53.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Quote:
| ||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
Ar fi cel mai tare sa bagati gmod in lista de jocuri ![]() ![]() ![]() Chiar sunt disperat dupa el si as fi primu din lista care sal cumpere va rog bagatil si promit sal cumpar ba chiar am prieteni care il vor si o sa se vanda . Astia care zic ca este banal sau vai de mama lui nu lau jucat sau nu stiu sa utilizeze sandboxuri care merita . Si asa eu am cumparat pe seam toate licentele pt steam dupa sms si le joc adica daca vreti dovada trimiteti un pm sa va uitati . Asa ca va rog adaugati jocul in lista +1 GMod | ||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2008 Location: In LosT PlaneT |
GMod nu se poate activa pe licenta la fel ca celelante jocuri depe CG SMS, nu toate jocurile se pot activa prin licenta. e greu sa va faceti un cont de PAYPAL ii ziceti la taticu vostru sa va deie 60lei si sa vi transfere in contul din PAYPAL? Si in 1min dupa comanda facuta il aveti direct pe steam.
| ||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
Ar fi super daca ati baga Garry's Mod+Team Fortress 2 (pe acestea leaş vrea eu) , daca leati baga imediat leaş lua .
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |