![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | TF2 prin sms am observat ca jocul Team Fortress 2 se distribuie numai la pachetul Orange Box, ce ar fi sa puneti TF2 separat deoarece jocurile de pe orange box(ca de ex half life-urile) nu prea sunt jucate.Poate faceti o promotie pt luna martie sau aprilie, sper sa imi luati in vedere ideaa. | ||
|
| | #2 | ||
| Pretul la care vindem noi acum Orange Box este sub pretul la care cumperi doar TF2 in afara... Eu zic ca avem o mega oferta si ar trebui sa iti cumperi cat timp mai e valabila oferta. | |||
|
| | #3 | ||
| +1 , daca am jocurile din orange box ..dar nu am team fortress.ce fac? iau iar orange box pentru team fortress? deci +1 pentru TF 2 prin SMS .. poate asa o sa avem si mai multi romania care o sa joace.
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | 8600 GT | 2gb RAM Kingmax | | |||
|
| | #4 | ||
| si eu as cumpara TF2 prin sms | |||
|
| | #5 | ||
| Puteti lua Orange Box, care contine TF2, la un pret f bun. | |||
|
| | #6 | ||
| daca nu e orange degeaba xD
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | 8600 GT | 2gb RAM Kingmax | | |||
|
| | #7 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Mai merge plata prin banca? Adica sa depun bani in cont si sa trimit codul tranzactiei? | ||
|
| | #8 | ||
| Poti intra pe http://shop.computergames.ro si poti alege sa faci plata prin depunere bancara, card sau prin sms de pe http://computergames.ro/sms
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #9 | ||
| Da si eu as vrea TF2 prin SMS separat, oricum e bine si cu Orange Box, faza e ca merge doar prin Vodafone, eu mi-am luat prin sms de la voi pana acum CS 1.6 si CS Source prin Orange, pana acum sunt supermultumit, dar as vrea un mail/pm daca schimbati oferta si la TF2 sau daca pot lua Orange Box si prin Orange Ar fi cool daca s-ar putea ca cat mai mult jocuri de pe platforma Steam sa le putem lua prin SMS | |||
|
| | #10 | ||
| Cu siguranta va exista si Team Fortress 2 prin SMS in scurt timp.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #11 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Da peste cat timp va exista? Am o intrebare sar putea numai Half-Life 2 prin sms ? Sau Orange box? Last edited by dodman; 01-06-2008 at 14:49. | ||
|
| | #12 | ||
| Daca va uitati pe STEAM , Team Fortress 2 (separat) este 20$ . Iar Orange Box'u la CG este 20 euro . Plus ca Orange Boxu' mai are si Seria Half life 2 si portal . Nici acum nu sunteti multimiti ? Luati 5 jocuri la pret de unu' . Ciudat ![]() ![]() | |||
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Pai degeaba daca e pe Vodafone noi vrem pe Orange. | ||
|
| | #14 | ||
| Dar tu n-ai un prieten care are Vodafone ? ![]() ![]() ![]() Eu de exemplu sunt pe Orange si am cumparat Orange Box-ul de la unul din prieteni mei ,care este pe vodafone .
__________________ "Oameni sunt mult mai caini decat cainii." - Parazitii | |||
|
| | #15 | ||
| eu vad ca orangeboxu e 1,4 mil | |||
|
| | #17 | ||
| da ai dreptate - eu ma uitam la alea la cutie | |||
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | din cate am vazut am ajuns prea tarziu ca sa il mai cumpar...sau nu???? | ||
|
| | #19 | ||
| eu inca astept o oferta tf2 prin sms ![]() vad ca nici orange boxul nu mai e la oferta prin sms pe steam TF2 e 20$ - asta ar insemna vreo 13 Euro eu o sa-l cumpar de acolo pana la urma, da' tb sa ma duc pana la banca sa bag bani pe card - lene mare | |||
|
| | #20 | ||
| Va veni foarte curand ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|